gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 8
Členové - 2 [ xking, xManitua ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / OSTATNÍ /

PES 2011 - Demo znameno ( pro Xko bude oznameno)

<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Robin
ty vole, co mám hrát dřív????

Ale ne, ať už to demo mám na hadru
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Majkl105

neboj já tu obranu prolomim bude třeba vytrvalost
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Robin

Jo, ale tak aspoň tam nebudou padat goly porad

Hele a jakej je ten princip hrani dvou lidi za jeden tym?
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Majkl105

každej ovládá jednoho hráče, když jdou vedle sebe a nahrávaj si, tak se to neplete a každej má svýho, a když to vypálíš někam do dálky, tak to chytnout a přepnout se za hráče může každej z obou dvou, záleží kdo dřív zmáčkne Ačko
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Robin
Ty vole aby se to nějak nepletlo

A jak to byva kdyz hrajou 2vs1, kdo miva obycejne navrch?
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Majkl105

tak občas se to plete, navrch mívá ten jeden
Majkl105
Člen
Odpovědět 
Robin
No právě, sem si říkal

Si vzpomínám, jak když sme hrávali ping-pong a byli tři lidi, tak se hrálo 2 na 1
Logicky by se řeklo, že budou mít výhodu, pokryjou víc stůl atak, ale naprosto vždycky vyhrál s přehledem ten jeden, jak se ti dva hádali
Robin
Moderátor
Odpovědět 
proto právě musí hrát dva na dva, jinak to nemá smysl no
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Já hlavně doufám, že vyřešili to automatický přepínání hráčů. Není nic lepšího, než když na tebe běží tři hráči proti dvoum a zrovna, když chceš dělat skluz se to přepne na toho tvého druhého hráče s tím, že ten bude mít v budoucnu k míči blíž.....
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Master league online = nejnavykovejsi herni rezim vsech dob...
za tri dny jsem u nej vytuh pres 20hodin.. obavam se ze k nicemu jinemu se asi nedostanu
momentalne mi patri 2 misto 5 divize.. pondelni postup do 4 je jasny
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
modryklucina
tak to gratuluju. Bohužel mě osobně 11 hrozně zklamala
<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |