| Autor |
Zpráva |
admin
Administrátor
|
7 Lis 2007 19:05
Vše o PS3.
|
Matous Petrus
Člen
|
8 Lis 2007 11:45
|
Robin
Moderátor
|
8 Lis 2007 12:31
Matous PetrusJe čas, aby Microsoft reagoval, už je fakt na čase.... Live v Česku je třeba official - a my si poté konečně mohli stáhnout ty mapy do Gearse
|
RedsnakeCZ
Člen
|
8 Lis 2007 15:24
ve věci oficiálního LIVE v ČR jsem optimista. věřím že v roce 2012 to už bude fungovat
|
need4beat
Moderátor
|
8 Lis 2007 17:28
za toto SONY vážně tleskám  nemůžu se dočkat večera, firmware 2.0, CZ PS Store a Uncharted : Drake's Fortune demo...život snad už nemůže být krásnější  snad už jen ten PS HOME...
|
need4beat
Moderátor
|
8 Lis 2007 17:38
http://ps3.ign.com/articles/833/833694p1.htmlcelkem zajímavé, nedávno se objevila zpráva o tom, že nové 40GB modely PS3 mají 40% poruchovost...je vidět, že dnes i sebemenší flame dokáže ovládnout celý internet...pravda je tedy taková, že ta poruchovost PS3 je stále celosvětově pod 1%...
|
RedsnakeCZ
Člen
|
8 Lis 2007 19:11 - Změnil/a: RedsnakeCZ
need4beat: mě u SONY udivuje, že se v reklamách na PS3 vytahujou HOME, který přitom ještě ani nevyšlo a ještě chvíli nevyjde  Na druhou stranu za zprovoznění CZ PS3 Store smekám klobouk. To se SONY, která má opravdu mizernou pověst v podpoře uživatelů, povedlo
|
need4beat
Moderátor
|
8 Lis 2007 19:15
RedsnakeCZ no Home bych ještě dal čas...není to sranda spustit takhle rozsáhlou a objemnou službu...radši ať to pořádně vyladí, než aby to pak museli opravovat patchema...zajímavé bude to kino, kde se bude dát vybírat z mnoha filmů...
|
need4beat
Moderátor
|
8 Lis 2007 19:16
RedsnakeCZ ale hlavní je podle mě ten CZ Store...celkem mě to udivilo, protože MS nám přinesl i pár her v češtině a čekal bych tento krok spíš od MS, než od SONY...
|
RedsnakeCZ
Člen
|
8 Lis 2007 19:17
need4beat: ale jo, o tom žádná, ale proč se chlubí existencí neexistujícího produktu ? já kdybych si koupil PS3 podle tý reklamy tak je asi nahlásím na ČOIku, že mi slibují něco, co neexistuje ...
|
need4beat
Moderátor
|
8 Lis 2007 19:22
RedsnakeCZ ale tak to nesmíš brát...podívej se na MS...koupíš si v ČR Xbox 360 a jekto, že je na krabici napsáno podpora Xbox Live, když Xbox Live v ČR nejede??? takhle bys je mohl ohlásit i za to, že prezentují Little Big Planet a lákají na to lidi...navíc když si koupíš PS3, tak se nikde na balení s PS3 o Home službě nepíše...
|
modryklucina
Člen
|
8 Lis 2007 21:35
takze uz to funguje pod cr uctem jo
|
need4beat
Moderátor
|
8 Lis 2007 22:18
modryklucina CZ Store už by měl teď běžet...
|
need4beat
Moderátor
|
8 Lis 2007 22:25
tak, co se týče Uncharted dema, tak kdo stahujete, tak to rovnou přerušte, demo je regionálně uzamknuté pro NTSC konzole - tedy US PS3...mohli to v SONY aspoň předem oznámit...tak hold až příští týden s HAZE no
|
need4beat
Moderátor
|
8 Lis 2007 22:48
už je to nějaká doba co jsem četl o demu Uncharted a bylo tam uvedeno něco o exkluzivitě pro US Store a bylo to celkem zvýrazněno, nebral jsem to nějak vážně, nenapadlo mě, že to bude exkluzivita jako pro US hráče s NTSC konzolema...tak příští týden stáhnu z CZ Store no...zítra koupím CoD4 a hned se mi bude lépe čekat
|
Hater
Člen
|
10 Lis 2007 11:19
Mam dotaz. Chtel bych se zeptat, jestli nema nekdo zkusenosti s ovladacem FragFx na PS3? Ma to cenu porizovat? Zajimala by me citlivost. Vim, jde to nastavit, ale jak moc. Typek na tomto videu lita s mysi ze strany na stranu v dost velkym rozptylu. Vim, ze s hranim s FragFx tu vetsina nesouhlasi, ale me v FPS hrach proste vice vyhovuje hrani s mysi. Navis online nehraju, takze nepodvadim. http://www.gamestation.cz/detail.asp?idzbozi=3291
|
need4beat
Moderátor
|
10 Lis 2007 14:28
Hater co jsem slyšel, tak je to prý hodně přesné a hraje se s tím dobře, v onlinu FRAG FX stejně nefunguje...ale kdo má problémy s gamepadem, možná je to pro něj řešení...
|
Hater
Člen
|
10 Lis 2007 16:03
Tak to je v pohode.Jde o to, ze s gamepadem si FPS az tak moc neuziju. Takze nejspis do Frax Fx pujdu.
|
karlos1
Člen
|
10 Lis 2007 18:29
Uncharted demo uz funguje a muzu rict ze je to nadhera .... ted jsem v nesnazich protoze nevim co ted poridit : Uncharted nebo CoD4 nebo Assassins  .... nej volba by byla vsechny tri hry ...
|
Robin
Moderátor
|
10 Lis 2007 20:34
karlos1už funguje? je tam nová verze či co? jdu se na to podívat... jinak pořid Ratcheta a Uncharted, to je podle mě to nejlepší na PS3 a pokud chceš multiplayer přikup Warhawka, anebo svatá trojce
|
need4beat
Moderátor
|
10 Lis 2007 21:30
Robinjsem rád, že se to s PS3 konečně herně rozjíždí...listopad bude plodný měsíc, co se her týče
|
need4beat
Moderátor
|
10 Lis 2007 22:30
tak už hraju demo Uncharted, hra splnila veškerá moje očekávání na 120%...už z videí se mi to líbilo, ale hrát to na FULL HD ve skutečnosti je vážně zážitek...když jsem spustil demo, uvítalo mě intro v letadle, hned se mi zalíbil dabing obou postav a jejich neuvěřitelné animace o grafice ukázky nemluvě, úplně jak živí lidé...potěšilo mě, že hra si nehraje na nic vážného a vývojáři se nebáli přidat nějaký ten humor a nadsázku...hned po pádu letadla jsem už mohl ovládat Draka (hlavní hrdina)...1) grafická stránka hry - nedá se jí vůbec nic vytknout, hned mi spadla čelist o pár cm dolů  shadery se opravdu neplýtvalo, při ovládání Draka si připadám jako bych ovládal člověka a nejen konstrukci polygonů a scriptů...animace jsou jedny z nejlepších, co jsem doposud viděl, taky si na nich hra hodně zakládá, okolní jungle vypadá skvěle, absolutně žádné 2D stromy, jen 3D vymodelovaná jungle...všechno působí hrozně interaktivně 2) voda, píšu to samostatně, protože to se musí vidět a né o tom psát...od krásného vodopádu, až po malé vlnky a odlesky...velmi potěší fakt, že zde máme náznak 4D textur a to na oděvu Draka, když vleze do vody, namočí si nohavice od kalhot, když se tam vrhne celý, tak pak vyleze celý mokrý a od mokrého oděvu se hezky odráží světlo, oděv samozřejmě po nějaké chvíli efektovně začne schnout  3) plynulost hry...nevím jestli je to 60fps, o tom se ještě nemluvilo, ale hra je neuvěřitelně plynulá a nečekají na vás žádné záseky ani kolísání frame ratu... 4) hudba je celek povedená, taková jak z Indiana Jonese  kdo vlastní PS3, tak tohle si v žádném případě nesmí nechat ujít...na závěr, bych dodal : k čemu je PC s DX10, když tu máme PS3 s CELL CPU
|
modryklucina
Člen
|
10 Lis 2007 22:47
no prave animace pohybu mi robin psal ze je takova prkenna nic moc. no uvidim za chvili to mam stazene
|
need4beat
Moderátor
|
10 Lis 2007 22:52
modryklucina animace jsou super podle mě...takové volnější, ladnější, žádné sekané pohyby...hlavně ten důraz na detail...tráva se ohýbá, když v ní Drake pobíhá, voda má vliv na oblek postavy nebo když Drake jde a šlápne na mrtvolu, tak mu noha neprojde skrz tělo, jako je tomu ve všech hrách zvykem, ale stoupne si na mrtvolu, všechny tyhle maličkosti jsou díky CELL CPU a ikdyž jsou to maličkosti, tak to hře určitě přidá na hodnocení a vypadá to vážně dobře...
|
need4beat
Moderátor
|
10 Lis 2007 22:57
modryklucina nebo spíš mě nenapadá žádná jiná hra, která by měla lepší animace...v CoD4 se mi dost líbí animace...už to není tak řízené jako CoD3...
|
modryklucina
Člen
|
10 Lis 2007 23:14
no ze pry beh je jakysi neprirozeny.. uz to instaluju tak uvidim
|
modryklucina
Člen
|
10 Lis 2007 23:51
tak ta animace behu je vazne idiotska.. jinak zkousel jsem delat vsemozny blbosti ktery by asi nikdo nedelal abych otestoval ty animace a trochu s tim ma hra problem. jednou se drake dokonce zasek pri splhani na kamen a jen tak problikaval.. grafika je vyborna ale vzhledem k dnesnim hram uz tak nejak ocekavana. mistama bych asi setril na odleskach skal je to docela prehnany ale to uz vetsinou ve vsech hrach.. postavy pusobi docela plastickym dojmem. uz drive sem psal ze se mi moc nezamlouvaji ty afektovane pady kdyz nekoho zabiji. no je to taky prehnany. kor treba to cukani s sebou toliko videne ve filmech.. model zasahu nefungujd 100 procentne.. nekdy treba jasny headshot protivnika nezabije a taky se mi stalo ze sem posledni smrtelnou ranu zasadil nekde do stehnz a von odletel dva metry daleko. inteligence taky moc nepobrali. kdyz klidne stoji u vrzeneho granatu.. navic jsem myslel ze pujde a adventuru ale zatim podle dema zduraznuji akcni hodne akcni a linearni.. no jdu to demo dojet
|
modryklucina
Člen
|
11 Lis 2007 00:28
no tak nakonec je to hrozne kratky  kazdopadne i pokud se drake kryje ala gow tak kolikrat stoji pul metru od steny a je opreny do prazdna.. myslim ze ma hra docela spousty chyb. nato ze je prakticky hotova. tak nevim. tohle ma byt novy tomb raider? ta linearita prostredi [zatim jen podle dema ] prestrelky na kazdem kroku ne zrovna buhvi jak dobre zvladnute.. velika vydrz zdravi. spise to vypada na akcni hru s primesi adventury.. a pokud bude nepratel tolik tak jak to ukazuje demo zacnou souboje za chvili nudit.. pac zabavnosti sobuju v gow se nemohou merit ani nahodou a jinak poku jde o tu dzungli tak staci pri te prvni vetsi prestrelce doji ke konci toho jakoze hustyho porostu a hned za dvemi rady stromu se dostavi fuj efekt. jasne kdo by to zkoumal kdyz se tam jit nema ale ja jen pro zajimavost,.. no o koupi tehle hry jsem dost uvazoval ale demo mne zklamalo. no pockam na recenze ale asi si to necham ujit. no uvidim z recenzi. jinak pokud se tvrdilo ze byl potreba blue ray tak zda je cela hra tak linearni s par jakoze volnyma lokacema viz video se skutrem tak vazne pochybuji ze by se to neveslo na dvd. grafiku by xko zcela jiste zvladlo stejne dobre
|
need4beat
Moderátor
|
11 Lis 2007 09:16
také jsem si všimnul, že se nejspíš jedná o to samé demo, které Naughty Dog prezentoval na GDC, takže finální hra bude asi jiná...protože co jsem viděl z finálního buildu, tak hru dost upravili, hlavně zásahové zóny NPC (takže v nových videích stačí 2 rány pistolí)...v demu to ještě není, tam vydrží NPC i 5 ran z pistole, takže se podle mě 100% jedná o demo ze staršího buildu...něco jako demo Blacksite : Area 51...
|
need4beat
Moderátor
|
11 Lis 2007 09:20
modryklucina no o tom DVD vážně nevím...to musí vědět jen vývojáři...hra se mi líbí a určitě bych nesoudil podle jedné mise, když jsme desítky dalších neviděli a co jsem viděl podle videí, tak stereotyp to nebude...jinak to demo musí být 100% ze starého buildu...protože Naughty Dog říkali, že dost věcí upravili, hlavně teda tu výdrž nepřátel, kterým už stačí jen 2 rány na správné místo, dále upravovali ty animace a odsranili bugy, tak uvidim podle recenzí...a vsázim se předem, že gamespot udělí zas nějakých 75%...
|