gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 2 [ xking, xManitua ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / OSTATNÍ KONZOLE /

PlayStation 3

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . >>
Autor Zpráva
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Raymana jsem jdysi hral na Playstation 2 jak divej, pak sel do totalnich sracek a spousta dilu stala za starou backoru, tohle je navrat ve velkym stylu, uz vim co klukovi koupim k vanocum beru to na xbox, ovladac a achievmenty, 2 tahouny pro me
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
Robin
ovladač a ačívmenty máš u všech her na xbox ne? takže timhle můžeš obhájit všechny hry
modryklucina
Člen
Odpovědět 
tak ono to bylo asi takove rypnuti..moc jsem to nepochopil.. kazdopadne ja beru na ps3... trofeje a freeonline 2tahouni pro mne
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Cru4l
modryklucina
Hlavne, kdyz je verze vizuelne totozna, tak se nechavam ridit uz jen srdcem a to me vede k xbox360 verzi
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
jasně no, já se nejdřív řídil hlavně tearingem - to mi nasere víc, než třeba mázlá grafika nebo rozpatlaný textury na nápisu WC (jako ve hře )...

ale teď mi to je už asi uplně jedno.. Spíš koukam na ovladač (ps3), potenciální online (ps3) a to, jeslti bude konzole hučet jak vysvač s ucpanym filtrem popřípadě na počtu disků... u týhle generace je vážně jedno, na čem hrajem
modryklucina
Člen
Odpovědět 
jako 18.teho se nenavratne blizi kdyby neco
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
co se děje 18.?
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Cru4l
no update...sdileni her jen na 2systemy.. cas se krati..
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
jo tak... to jde uplně mimo mě
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
http://ps3.ign.com/objects/143/14333858.html

recenze na AMY od IGN - 2/10 "Painful"

ouch já se těšil, že by mohlo jít o slušný horor, tak prej ne celkově žádné hodnocení téhle hry zatím nejde nad 4/10...
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
sakra... taky jsem na to vsázel...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
ale tak je i 7/10 problem je ze je to totalne rozbite ta hra .. nepratele kolikrat vubec nereaguji na to ze je mlatis.. zasekava se kamera.. neni poradne jasne co mas delat a proc.. kdyby se to vyladilo tak to mohla byt fajn oddechovka.. jinak ted hraji Hydrophobii a celkem dobry za tech 80kc co to stoji...
Sonny
Člen
Odpovědět 
http://www.eurogamer.cz/articles/neudela-sony-playstation-4-a-zustane-u-trojky

taky zajímavý
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Twisted metal beta ke stazeni )
ChiLLi_Master
Člen
Odpovědět 
Stahuju Syndicate Co-op Demo
modryklucina
Člen
Odpovědět 
prej celkem fajn..ale jako nejak me to nelaka :D
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
to tam je pro EU? pro ps plus nebo normal? jsem dneska ještě nekoukal...
modryklucina
Člen
Odpovědět 
vsecko normal..pluska maji Starhawk betu
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
máš plusko? jakej je ten starhawk? sem na něj zvědavej
modryklucina
Člen
Odpovědět 
nemam.. proto je tam smutny smajl
Anonymní
Odpovědět 
Zdravíčko.. Pořizuji PS3 Slim a můj dotaz míří k tomu, že nejsem až tak velký pařan,... moc času na to není a nebude, bude to vždy spíš příležitostně, tak si říkám, jestli mi bude stačit HDD o velikosti 160 GB.. Přeci jen to vidím tak na koupi jedné hry ročně, tak mi uvízla v hlavě myšlenka, jestli větší HDD není zbytečnost. Díky za vaše názory.
Anonymní
Odpovědět 
Kdyz se uskromnis tak ti to bude na 1 hru rocne stacit tak do 100 let
Anonymní
Odpovědět 
Za sto let si na to snad už nikdo ani nevzpomene
akon
Člen
Odpovědět 
Hele jestli to opravdu vidíš na jednu hru ročně tak to bohatě stačí. Ale otázka je jestli si to pak nerozmyslíš a budeš kupovat víc a víc. Já osobně jsem kupoval 250GB a volného místa už mám pouhých 20GB ,ale je pravda , že hraji skoro každý den a rozhodně nepořizuji jednu hru za rok.
Anonymní
Odpovědět 
Tak, bylo to orientační... Jako v týdnu se ke hraní určitě nedostanu.. O víkendu když ano, tak budu rád Takže asi tak.. A to si myslím, že než si užiješ kvality jedné hry, tak pár měsíců uplyne ani nevíš
akon
Člen
Odpovědět 
Hele těch 160 GB je pro tebe opravdu dostačujicí. Pokud budeš hrát jen o víkendech někdy možná ani to ne tak opravdu více nepotřebuješ.
Anonymní
Odpovědět 
Přinejhorším se dá koupit HDD, že? A jen vyměníš.. Mám na mysli funkčnost jako u paměťových karet u PS2.
akon
Člen
Odpovědět 
Jo dá se to pak dodatečně vyměnit pokud by ti to nestačilo.
Anonymní
Odpovědět 
Ok, díky.
Anonymní
Odpovědět 
čau chlapi. jak je to s mass effect na ps3? dvojka a trojka jsou, jednička ne?
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |