gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 11
Členové - 1 [ xking ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Prodam

<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Stejně nic neposlal...už by se to mělo začít řešit...poslední dobou je toho až moc.....čestné jednání tu pár lidem už asi nic neříká...samej anonym, exibicionista a puberták.....docela mě to už štve....těchto pár jedinců mě fakt dokáže otrávit..
Astaroth
Člen
Odpovědět 
bombardak cz

Ja kupoval od bigdaddyho xbox a vse doslo v poradku do tri dnu.
Ja jsem s nim spokojeny.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
bombardak cz

bohužel tohle forum jde dost do kelu

souhlas

poslední dobou samej anonym a bazar třetí morální kategorie....
Jancus
Člen
Odpovědět 
tak dneska zase nic....snad zitra. Jak si na tom ty Bombardaku?
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Jancus
nic....i když to příjde nechám vrátit odesílateli...at se s tím vyfotí...
Jancus
Člen
Odpovědět 
tak dneska zase nic!!!...uz me to zacina stvat!
Jancus
Člen
Odpovědět 
tak nakonec mi to neposlal vubec!...takze myslim, ze ti to ani nepride Bombardaku.
CzXeron
Člen
Odpovědět 
Takove lidi přímo nesnáším....upřímě vás lituju lidi...protože tohle dokáže opravdu s prominutím nasrat...jo a jen tak mimochodem...když jsem dneska si objednal na xzone.cz Star Wars..příde mi to zítra ?..protože zítra to má vyjít v evropě a píšou že mají na skladě v Brně jen 6 ..tak nevim...jestli volných ..nebo jak...předem dík..a sorry že jsem tu napsal něco co s tím nemá nic společného..
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
CzXeron
Záleží na tom kdo bude špeditér....já si osobně myslím, že ti to v den vydání nepříjde...spíš tak den dva po..., ale třeba se mýlím...jinak máš pravdu..tohle opravdu nasere...svět se mi sice určitě nezhroutí, ale...
Jancus
Člen
Odpovědět 
lidi nechci bejt podeziravej, ale myslim ze BigDaddy a Detmaker je stejna osoba... http://forum.xbox-360-shop.info/prodam-hry-na-xbox-360-005 tady ten Detmaker nabizi uplne stejny hry jako tady BigDaddy...bacha na to!
BigDaddy
Člen
Odpovědět 
Jancus
chlapecku nesrovnavej me s nekym kdyz nevis kdo to je neser se do toho az na to ze ja sem prodal gta batla a alone no ale to je jedno mysli si co chces
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Jancus
jj....už jsem na to upozornoval na tom odkazu co píšeš...je to na tuty on.Trapák.
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
BigDaddy
chlapečku..bejt tebou, tak zalezu někam do díry....kdybych tě potkal, tak ti udělám z páteře uzel ty vidláku.
Jancus
Člen
Odpovědět 
bombardak cz

To je jasný že to je on...vždyt tam nabízí skoro stejný hry za stejnou cenu jako tady a jeste ktomu je ten Detmaker úplně novej člen...no řekni BigDaddy, neni to trochu lacinej žert?
seki
Člen
Odpovědět 
BigDaddy mi uz asi mesic a pul posila PGR4
Jancus
Člen
Odpovědět 
seki

tak to na to budes asi cekat pekne dlouho...
seki
Člen
Odpovědět 
Jancus
seki
Člen
Odpovědět 
Jancus
asi bohuzel jo
<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |