acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 12
Členové - 1 [ Bmargera ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Prodam 2 Xboxy 360 a 7 her (POUZE DOHROMADY) !!!

Autor Zpráva
Radar14
Člen
Prodam pouze vcelku, nabidku viz titulek..

Tedy 1-Xbox 360 verze Premium,nikdy nehrana (vymeneny kus za poruchovy,mel jsem tuto konzoli jako zalozni) s veskerym prislusenstvim i s hdd..(pouze bez headsetu) 2- Xbox 360 verze arcade s pametovou kartou,hrana tak normalne ve skvelim stavu,nektere dily (napajec a kabel k tv) ani nevybaleny. zbyva jeste rok MS zaruky-nebyla nikdy reklamovana na moje jmeno ani na nikoho jineho samozrejme.. +7 her a to tyto :

Fallout 3
Fable II (verze 2 dvd) CZ
Star ocean the last hope (3dvd)
Perfect dark Zero
Graw 2
Brutal legend
Banjo kazooie CZ

Duvod je prosty,chci novou verzi Xboxu.. Cena je 6000 kc. Pri rychlem jednani sleva 500kc pripadne mozna vymena za Xbox 360 verze Slim..

Pro natvrdle jeste raz : NEPRODAVAM NIC PO CASTECH ANI NA TYTO NABIDKY NEBUDU REAGOVAT.. Diky za pochopeni..

Radar
Ivo
Měl bych zájem,

- jak velký je HDD u premium verze?
- je u některé z verzi hdmi port?
- jaké to jsou revize
- jsou flashnuté, banované?
- byly nějaké problémy s konzolí (e74 nebo tak)

Díky.
Radar14
Člen
Hdd je standard 20Gb,zadnej flash ani ban. Vsechny hry jsou origo. U Arcade je HDMI. Arcade je necely 2 roky stary,ale malo pozivany. Jasper to ale nebude. A konzole Premium byla dvakrat zapla (jestli funguej).. Problemy nikdy nebyli. Zadnej RROD ci E74 (proto mam i to Premium,ze mi puvodni trikrat odeslo) pak jsem koupil Arcade a mezitim v MS vymenili Premium za novy..
Batou
Moderátor
Radar14
To všechno jen za 6000? Tak to je drsný . Je vidět že tu slimku fakt moc chceš .
Ale já to teda nechápu radši bych měl 2 starý xka než slimko . Který sice vypadá good a má wifi ale jinak nic .
Ivo
Ok, prosímtě odkud seš? Posíláš i na dobírku?
Radar14
Člen
Batou
Me to prijde primereny,mozna ze kdybych to rozprodal zvlast, mel bych vic,ale kdy.. ? Slimko chci ze mi pujde k PS3.. barevne a hlavne jsem uz asi tri mesice nezapl ani jednu konzoli (pac me ted hrat nebavi) a novy slimko ma funguvat jako motivace.. Chapes ?
Radar14
Člen
Ivo
Jsem Prazak a radsi osobne,ale neni vylouceno. Byt nevim kolik ten balik pak bude vazit..
Batou
Moderátor
Radar14
aha takže na xku nehraješ a proto si kupuješ novou verzi aby to alespoň pěkně vypadalo když ho nepoužíváš? ba ne tak jestli kvůli tomu začneš hrát tak ti dávám palec nahoru
Radar14
Člen
Batou
Diky. Oboji je mozny..
xking
Člen
Batou
kdyby chtel koupit slim tak proc se zbavuje her??
Batou
Moderátor
xking
No to se ptáš mě? Já jenom píšu co píše on . Nevim tak asi sem u válej doma a už je má všechny dohraný tak to chce prodat spolu.
Radar14
Člen
Nechavam si Bioshock 2 nedohrany,Alan Wake nedohrany,Mass effect 2 jsem nestrcil jeste ani do mechaniky a jeste amm tady Dragon age,kterej si chci jeste dat..
MManson
Člen
xking
Třeba už je nehraje..
Ivo
bohužel do prahy se nechystám (jsem od Olomouce), pokud bys to byl ale ochotný poslat, tak to vezmu za těch 5500 + dopravné
Radar14
Člen
Ivo
Ok. Prvni si prisel,tak mas narok. Posli mail s adresou atd.. Na Radar14(zavinac)seznam.cz..
Ivo
Ok, právě jsem ti poslal email s adresou atd.
Radar14
Člen
Ivo
Dobre. Za chvili odpovim.
Radar14
Člen
Tazke prodano.... Zamykam.
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |