acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 14
Členové - 5 [ Jack Henkel, jURaSs, akon, varan117, challenger ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Prodám konzoli xbox 360 ELITE

Autor Zpráva
akon
Člen
Odpovědět 
Konzole je nová zabalená.
Součástí konzole : headset , 1 ovladač , 120 GB HDD, záruka 2 roky
Konzole má revizi jasper + hdmi výstup.Nemá flash ani BAN.Cena dohodou.
akon
Člen
Odpovědět 
up
Madmaster
Člen
Odpovědět 
3000,-kč + pošta?
akon
Člen
Odpovědět 
Madmaster
dám ti na večer vědět.
Ivo
Odpovědět 
za 3000 jí vezmu
akon
Člen
Odpovědět 
Ivo
hele za 3000 je fakt málo ta konzole není ani nerozbalená pouze vybalená z balíku od pošty takže by se dalo říct jako z obchodu a tam ji určitě neseženeš za 3000 to tak minimálně 4000
Ivo
Odpovědět 
Promiň, ale za 4000 Kč jí nevezmu. Za 5100 Kč bez DPH (dph mi vrátí stát) se dá koupit úplně nová slim, Takže to už bych určitě šel raději do nové verze.

Jsem ochoten jít na 3200 Kč
akon
Člen
Odpovědět 
Ivo
Ta konzole stejně není moje tak je mi to jedno Ale za 3200 je pořád dost málo
Ivo
Odpovědět 
Nj, ale vzhledem k příchodu SLIM s wifi a menší spotřebou očekávám, že se dost lidí bude snažit zbavit elitek což bude jejich cenu už jen snižovat. Moje poslední nabídka je 3500.

JInak jestli se můžu zeptat, jaký je důvod prodeje? Přeci jen, těžko si někdo koupí konzoli, aby jí mohl vzápětí prodat.
akon
Člen
Odpovědět 
Ivo
tak jak už jsem psal ta konzole není moje takže je mi to v podstatě jedno.Příčina je ta že dotyčný komu to prodávám tu konzoli vyhrál a už jeden xbox má takže je mu tento ... víš na co
Ivo
Odpovědět 
ok, tak kdyby měl zájem tak za 3500
akon
Člen
Odpovědět 
Ivo
já mu řeknu.Jestli teda bude mít zájem tak jsem napíšu a můžete se domluvit.
Ivo
Odpovědět 
ok, díky akone
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Ivo
Ale neni jiste jestli slim bude brat flash...
Tim padem je cena starych verzi porad adekvatni
Ivo
Odpovědět 
Však se taky neprodává flashnutý xbox
akon
Člen
Odpovědět 
Ivo
tak jsem mu volal a chce za to aspon 4000 kč
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Ivo
Neprodava,ale u stareho mas alespon jistotu ze na to ten flash pujde
Nemyslim si ze by v MS byly az takovy kreteni a daly by dovnitr stejne mechaniky jako u starych modelu..
Ivo
Odpovědět 
Jenže každý není takový kokos, aby chtěl za každou cenu hrát kradené hry a potom je mu uplně jedno, jestli to jde flashnout nebo ne.

akon - ok, tak třeba se někdo najde. já se jdu porozhlédnout jinde
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Ivo
No to rikas dnes
akon
Člen
Odpovědět 
Ivo
jako nevím ,ale neděl jsi iluze že za ELITE dáš 3000 ,protože co jsem tak proletěl několik bazarů tak všichni prodávaj tak za 4500 - 5000
Ivo
Odpovědět 
Ale to že bazarový trh neodpovídá tomu prodejnímu, za to já nemůžu :D

Samozřejmě jako kupující chci co nejlevněji koupit, ty jako zástupce prodávajícího prodat co nejdráže. Naštěstí ovšem já mám na výběr mezi bazarem (i když je ta konzole nová, musím jí počítat jako bazarovou protože není přes oficiální obchod a tudíž bez dokladu) a novou slim verzí, která má cenu původního elite. Tzn. není pro mě už rozdíl dát 4000 nebo 5100 a mít novou verzi s wifi a menší spotřebou.

Původně jsem chtěl jen dát max. 3000 za libovolnou verzi xbox 360 s hdmi, ale uznal jsem že HDD v ceně je potřeba zohlednit. Proto nabídnutá cena 3500 Kč.

Každopádně jak vidím tak představy prodávajících jsou jiné a proto si nejspíše koupím novou konzoli a nebo pár dní počkám na lepší cenu z bazaru :D
Anonymní
Odpovědět 
proc sem do toho pletes porad ze nakupujes bez dph...
to si jeden z mala tady podle toho se ty neorientuj vubec
jestly spi jenom tim nemlzis cenu
Ivo
Odpovědět 
To anonymní - i když bych počítal cenu s dph tak to je nějakých 6200 Kč.

Tento Elite - min. 4000 + wifi adapter 1800 Kč + 100% bude dražší kinect pro starší verzi neboť tam bude muset být i zdroj.

Takže co se pak vyplatí?
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Ivo
ten zdroj se bude prodavat s kinectem
Cutlerr
Člen
Odpovědět 
Nabízím ti za ten xbox 4000,- Kč, bereš?
akon
Člen
Odpovědět 
Cutlerr
čau bohužel xbox už je prodaný.
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |