acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 5
Členové - 4 [ CzXeron, amanot, xking, OmgWrongNick ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Prodám PsP ;-)

Autor Zpráva
oasis
Člen
Odpovědět 
http://www.aukro.cz/item1037438368_psp_2004_flash.html
bRuno
Člen
Odpovědět 
kolik bys za nej chtel hned?
oasis
Člen
Odpovědět 
bRuno
aukce je aukce přihoď.....
bRuno
Člen
Odpovědět 
O aukci nemam zajem..Jen me to zajimalo kolik bys chtel pak bych do toho mozna sel.
David50G
Člen
Odpovědět 
bRuno
normálně by za to dostal tak 2000 ale má to aukci takže to vyleze víc
oasis
Člen
Odpovědět 
Vážená Uživatelko, vážený Uživateli,

dovolujeme si Vás upozornit, že jsme byli nuceni zrušit Vaši aukci, která byla vystavena v rozporu s Obchodními podmínkami užívání aukčního systému Aukro:

Příslušná aukce byla zrušena na základě porušení zákona č. 121/2000 Sb. § 43 a článku 2.4.1 Obchodních podmínek, který stanoví Prodejci zákaz nabízet zboží, jehož prostřednictvím dochází k porušování duševního vlastnictví (porušování práv k ochranným známkám, označení původu, nelegální rozmnoženiny autorských děl, zboží určených k obcházení účinných technických prostředků ochrany autorských práv).

Dále vystavený předmět porušuje práva společnosti Sony Playstation, který je účastníkem Programu pro ochranu práv na Aukru. Více informací naleznete v odkazu http://aukro.cz/rights_protection.php?page=comp&f=23.

Playstation opatřený neoriginálním čipem, neoriginálním firmware nebo se Swap Magic nelze na Aukro.cz nabízet k prodeji. Zrušením aukce Vám byly automaticky vráceny veškeré poplatky související s jejím vystavením.......KOKOTI!!!!
Anonymní
Odpovědět 
co si čekal když tam píšeš že to má flash???? tak tam napiš že to bere zálohy her...
bRuno
Člen
Odpovědět 
Ja jsem na aukru prodal flashnuty psp.. Ale napsal jsem to jen do popisu a napsal jsem ze prehrava Iso a Cso.
David50G
Člen
Odpovědět 
oasis
musíš napsat že má cfw třeba 5.50 gen -d3 to ti nemůžou nic říct a nebo že přehrává iso a cso jak tady píše bruno
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Tak třeba můj PSP má 5.03 gen-c, přehává cso/iso ale i přesto neni flashnutý .
bRuno
Člen
Odpovědět 
Batou
nejsem si jistej jo ale kdyz mas CFW tak mas snad flash ne ?..
Batou
Moderátor
Odpovědět 
bRuno
Normálně jo ale já tam vlastně CFW nemám . PSP je furt oficial 5.03 ale na kartě je ten CFW kterej se tváří a chová jako by byl v PSP . Takže flash vlastně nemám. Stačí restart PSP a je to pryč.
bRuno
Člen
Odpovědět 
Batou
tak o tom sem neslysel :D.. Neco jako Chick hen?
Batou
Moderátor
Odpovědět 
bRuno
No já nevim, já si myslim že to tak je . No však ono to jakože uděláte ten GEN přes ChickenHen . Ale prostě to udělá jenom někam do mezipaměti.
bRuno
Člen
Odpovědět 
Batou
Me ted na stole lezi ta 3004 a muzu si leda tak poslouchat hudbu protoze na ni je oficial 6.20
Batou
Moderátor
Odpovědět 
bRuno
ouch! No a nebo kupovat originálky hele a proč ses toho 2000 vůbec zbavoval?
bRuno
Člen
Odpovědět 
Batou
Zacinalo se nejak dodelavat:D...Prestal ajit Umd mechanika pak se prestalo vypinat a pak uz se obcas nepustily ani hry. Neco se zakladovkou..
David50G
Člen
Odpovědět 
Batou
to jsem kámošovi včera radil jak přes chickhena a přes cfw enablera spouštět hry kurde ja chickhena udělám na poprví a on tak 8 pokusu
Batou
Moderátor
Odpovědět 
David50G
Hele ale to je o náhodě mě to poprvé šlo asi až po 20 . Potom sem to vypnul, dal to hned na poprvé, a potom zase asi až na 5 pokus no ale štěstí že to PSP má ten sleep režim.

Jinak víte co je největší sranda? Že ten chlapík od kterýho sem to PSP kupoval. Byl stejnej chlap od kterýho sem kupoval ty pálený hry na PS2. A o kterym chtěla vědět policie když jsem jim řikal že jsem to kupoval od někoho jiného že to já nepálil . Nevěřim sem že ho ještě někdy potkám a ono hele .
David50G
Člen
Odpovědět 
Batou
hle ale ja to udělal vždy na po prví tak třikrát a na poprví stačí jít na to pomalu a hle já kdysi kupoval na psx od jednoho chlápka hry tak cca 8 roků možná víc mín a ho pak zavřely
Batou
Moderátor
Odpovědět 
David50G
To víš, kdybych ho před těma rokama prásknul tak by mi asi PSP neprodal . Ale prd prostě máš kurva štěstí .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |