acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 17
Členové - 2 [ xking, Robin ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Prodam Xbox 1

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
valentino30
Člen
Odpovědět 
Prodam Xbox 1 s cipem, dva ovladace, dalkove ovladani, veskera kabelaz a 63 her. Cenu nabidnete.
David50G
Člen
Odpovědět 
500?
valentino30
Člen
Odpovědět 
Nejake vetsi nabiky nebudou????
j2x
Odpovědět 
600?
valentino30
Člen
Odpovědět 
To uz zi lepe, ale ta cena mi stale nesedi!!!!
j2x
Odpovědět 
dám ti 800,-, ale to bude asi max....
valentino30
Člen
Odpovědět 
Dik za nabidku, ale to urcite ne!!!
j2x
Odpovědět 
Tak to švihni na aukro a máš po starostech.....
valentino30
Člen
Odpovědět 
To mas mozna pravdu, ale nac je tady rubrika BAZAR? Melo by se to tu jmenovat ZDARMA, nebo ZA ODVOZ )
David50G
Člen
Odpovědět 
ten bazar slouzi jako only xbox360 a hodnota xboxe nepresahne 800 kc za 1500 sezenes x360 psx ma hodnotu 200 kc
valentino30
Člen
Odpovědět 
Jasan, chapu
konina
Člen
Odpovědět 
David50G
Neřek bych,že za 1500 seženeš funkční xbox
akon
Člen
Odpovědět 
taky si myslím že 800 je opravdu maximum bral bych to všema deseti bud tebou.Osobně jsem viděl na aukru xbox 1 se prodávat cca za 600 víc ne
Psycho
Člen
Odpovědět 
konina
vždyt modrýklučina ho má za mnohem mín
akon
Člen
Odpovědět 
myslím že za 800 todle je fakt směšný
David50G
Člen
Odpovědět 
konina funkci sezenes i za mene cena jde dolu
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
akon

Na aukru kupuju a prodávám pořád, ano je tam xbox třeba i za 1,- Kč a sledoval jsi někdy příhozy v posledních minutách?????? XBOX1 s cca 10ti hrama jde přes 2000 Kč. jsou tam borci co tam přihazují až do poslední vteřiny a cenu vyšroubují na maximum...

Bez her to tam šplhá okolo 1200 - 1600 Kč. Schválně, pokud máš účet zkus tam někdy přihazovat nebo alespoň sledovat jak jdou ceny pěkně vysoko...

Sám se tomu divím, ale je to tak...

Pro příklad....prodal jsem tam před měsícem Dead Space na XBOX360 za 595 Kč + pošta. Dražil jsem od 1,- Kč. Na netu to seženeš i za 399,- novou...nechápu to, ale cena se mi takto vyšplhala na maximum, přihazovalo asi 10 lidí...
David50G
Člen
Odpovědět 
to je povaha cloveka vzdy chce vyhrat
valentino30
Člen
Odpovědět 
Koukam, ze tu mam par zastancu . Ano, cena 500,- az 800,- je pro me take dost mala(smesna) a za tu cenu si to radeji necham doma.
akon
Člen
Odpovědět 
Silent Hill
no účet tam mám ,ale nějak to tam nesleduji.Spíš tam kouknu jedenkrát za týden co je novýho
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
valentino30

Děláš dobře, za tuhle cenu se na aukru prodává PSOne
valentino30
Člen
Odpovědět 
Si taky myslim. Pri predstave kolik jsem za nej dal (jak byl novy) a kolik do nej dal, tak to ho radeji necham tam, kde lezi. Nebo ho soupnu na aukro a tu dvojku snad vytriskam!
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
valentino30

Hlavně nepiš, že to má čip, jinak Ti admin aukci zruší, doporučuju nafotit bez pálených her a pak napsat že čte "zálohy her". Pokud máš čip tak ta dvojka je reálná o to bude určitě zájem...
valentino30
Člen
Odpovědět 
Myslis na aukru???
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
valentino30

Jo, nesmějí býti vyfocená pálená CD či DVD a pokud možno místo toho čipu stačí napsat, že čte zálohy her a každému je to jasné...

Kolikrát jsem přihazoval, když jsem kupoval PS2 a admini aukci zrušili...jako důvod pak napsali, že prodávající vystavoval nelegální kopie her a modifikovaný přístroj...

Na aukru si to hlídají bacha na to...
valentino30
Člen
Odpovědět 
Dikes za dobrou radu. Chvilku jeste pockam ( mam to na par www strankach inzerce na vymenu ci prodej) a pak uvidim, jestli to tam soupnu.
Jack Henkel
Člen
Odpovědět 
valentino30
já mám taky staryho xboxa,ale dávat pryč ho nebudu,jednak kvuli ceně,upravy,taky nějaká ta citová hodnota a kdo si někdy po čase nedá kousek té historie,navic na něm mám 175 games,taky ho použivám jako player na divx-avi,což zase 360ka neumí bez nějakyho updatu
j2x
Odpovědět 
Proberte se! Vždyť X360 seženete za 2000!!!!! Jasně, taky bych ho za ty prachy pryč nedal, ale záleží na tom proč ho chceš prodat.. Pokud potřebuješ prachy hned, tak 800 je supr, ale pokud je nepotřebuješ, tak si Boxa nech - třeba pro budoucí generace
Anonymní
Odpovědět 
j já sem nedávno prodával ps2 + hry.
A když sem si uvědomil kolik sem do něj nastrkal penez (kolem 30 000 s hrami) a ted sem ho prodal za 7000 s hrami ,tak je mi to taky líto.
Ale ted mam doma ps3 a startuju od znova :D
j2x
Odpovědět 
Já nedávno - shodou okolností na Aukru - prodal 50 PS2 her za 5000,- A to tam byly perly jako Shadow of the Collossus, Project Zero 1, ICO, atd. teda žádný béčka.. 50 her x min. 500,- nákupní cena = ? Jednoduchý počty! Ale takhle se to nedá brát.. Nejsem žádnej "pirát" a dobře mi tak.. Kdyby měl tvůrce tohoto příspěvku aspoň nějaký hry orig - třeba 10, tak mu za to 2000 dám, ale za výpaly? Proč? Hru si stáhnu za 2 hodiny přez net a vypálím na DVD za 20Kč... Mimochodem mám doma PS3, X360, PS2, WII a Gamecube a ani jednu z těchto konzolí nemám flashnutou či očipovanou... Jsem já normální????
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |