gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Prodám Xko-Premium

Autor Zpráva
Tenebrae
Odpovědět 
Zakoupen 11/07, dva ovladače, přídavné větrání, VGA kabel.
Hry: GTA 4, PGR 4, Kameo, NHL 08, Forza 2
Pouze osobni predani v Praze, cena 7000,-Kč

Tenebrae@seznam.cz
Vostok
Člen
Odpovědět 
uz jsem ti napsal na email ;)
Tenebrae
Odpovědět 
Stale je k mání...
poddy
Odpovědět 
za 2000,- koupím více nemam chci xko a ps2 a ps3 takže prodej pls dám 2 táci za víc neprodas papa
Silwer
Člen
Odpovědět 
poddy
Bože ty si blb...Za 2000?
Radši se jenom směju jinak bych na tebe musel být sprostej
poddy
Odpovědět 
Silwer
zase ty co bys zase chtel ja prodavam ve skole bonbony za 1 kč jeden takže vydelavam ale treba kolik bys chtel za bazarovou?
Anonymní
Odpovědět 
to poddy: prodavas bonbony... nesplet si se a neprodavas to ve skolce ? teda ty musis bejt peknej debilek jeste ze te neznam :D
poddy
Odpovědět 
Anonymní
to mas treba za 1 den 10 kč takže je to gut a debilek nejsem ok koho to mluví od toho to fuci ja cu koupit cod 4 a ac
Silwer
Člen
Odpovědět 
poddy
Co to meleš jaký bonbony?Zkus do vět dávat znamínka blbe...třeba to dá aspoň trochu smysl....
Anonymní
Odpovědět 
Silwer
ja pisu bez interpunkce a hodne lidi ale da se to precist ale toto uz je na me taky moc,, co myslis bud je to nejakej prudic kterej se tu bavi a nebo totalni lolek
Silwer
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Já vim co to nenineni to inteligentní člověk....
Asi nějakej kluk 15 letej a pokud je starší tak prostě idiot
Ale vzhledem k tý škole a těm bonbonum to tipuju na základku a těžkou neoblíbenost v kolektivu
Anonymní
Odpovědět 
poddy
za jeden den 10 kc teda ty musis bejt prachac... s takovymhle stylem si maximalne nasetris na poradny baterky do ovladace ty bonbonovej krale
Anonymní
Odpovědět 
Silwer
heh ,,, na tom neco bude...kdo vi jeslti ty bonbony nedava starsim spoluzakum zadarmo aby s nim nehrali detskou hru na sest
poddy
Odpovědět 
co to melete za jeden tyden 50 kč mesicne 200 za bonbony 100 takže kilo za mesicic a kapesdny 100 dalsich už mam 1 hru
Silwer
Člen
Odpovědět 
poddy
Ty to myslíš vážně?
Já nevim co si o tobě myslet jestli nás tady chceš jenom pobavit a nebo máš opravdu nějaký problémy s hlavičkouAnonymní
Možná je to v důsledku tý hry
Anonymní
Odpovědět 
poddy
teda ty ses ekonom jak blazen,,,z tebe bude jednou uspesnej prodejce bonbari
Silwer

jak to ma kluk vsechno spocitany, ja taky nevim co si myslet ale u praktickyho lekare uz asi dlouho nebyl
poddy
Odpovědět 
Silwer
To je call of duty 2 a furt parim pac nic nemam stahovat mi mamka zapomela dovolit to je ale ...Já nemam problemy ja sem prirozeny a to myslím tam dole
Anonymní
Odpovědět 
du ven na toto uz nemam...
Silwer
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Jo asi taky skočim na jedno na zahradku
Todle je fakt divný....
Jo a máš pravdu ty si přirozeníNazval bych tě vulgárnějc
poddy
Odpovědět 
Anonymní
papa a jakyho lekare zatím se mejte papa
Anonymní
Odpovědět 
Silwer
jo to neni spatnej napad u nas je ted pout sice za 25 kelimek ale bude/ou dobry
Silwer
Člen
Odpovědět 
Anonymní
No tak v Praze je za 22 noAle znáš to ...když musíš tak musíš
Tenebrae
Odpovědět 
Koukam, ze pres moji nabidku XBOXU se to tu zvrhlo v opravdu "zajimavou" diskuzi...
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tenebrae
jo sorry mne pohoršila ta nabídka 2000 Kč
xking
Člen
Odpovědět 
s těma bonbonama si moc nevydělal
Tenebrae
Odpovědět 
Stale k mani, cena snizena na 6500,-
Anonymní
Odpovědět 
jsem z blanska a mnel bych zajem o to xko
Anonymní
Odpovědět 
Ahoj máš ještě to Xko ? Mám velký zájem. Napiš mi prosím na ICQ 256198343, určitě se domluvíme díky
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |