acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 7
Členové - 4 [ MaO, Twix, Batou, freeboycz ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Red Dead Redemption

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Anonymní
Odpovědět 
Co na tu hru říkáte jeste nevim jestli si ji mam koupit tak pridejte nejake osobni zkusenosti.......
Michal
Člen
Odpovědět 
Anonymní
staci si otevrit predchozi temata a zjisis, ze ta hra stoji za to a nemela by chybet v tve herni zbirce
Michalk
Člen
Odpovědět 
Potreboval bych poradit-rozmyslim se mezi RDR a nebo Just cause 2..
Kterou z nich mi vic doporucite.dulezita je u me grafika,hratelnost,diky
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Michalk
Rozhodne Just cause,víc možností větší svět,je to bomba
Michal
Člen
Odpovědět 
Michalk
ja musim doporucit RDR, Just cause 2 mi po chvili pripadal stereotypni, co se tyce grafiky tak jsou na tom obe dve hry skvele, ale me se libi vic RDR a dalsi vyhodou na nem je, ze v nem mas multiplayera, ale rozhodni se sam
Michalk
Člen
Odpovědět 
No moc jste mi to neulehcili
akon
Člen
Odpovědět 
Michalk
tak já bych vzal spíše RDR i když tohle je rozhodování hodně těžké obě hry jsou úžasné.Co se týče grafiky tak just cause ji má takovou ¨barevnější¨ a celá hra je větší než RDR .Ale co se týče možností co můžeš dělat tak tady jednoznačně vyhrává RDR
Alluminium
Člen
Odpovědět 
akon
To bych moc neřek,v just cause se dostastaneš díky háku a velkym počtu vozidel uplně kamkoli na mapě zatimco v RDR jenom jezdíš pustinou
Michalk
Člen
Odpovědět 
A do ktery hry se clovek spis vic ponori?
akon
Člen
Odpovědět 
Alluminium
tak já si po pojmem možnosti představím i minihry ,kterých má RDR víc třeba takový poker apod...Ale co se týče volnosti tak to určitě just cause vede.
Michal
Člen
Odpovědět 
akon
ale ne o tolik, v RDR je ta volnosti taky mnoho
Michalk
me osobne vic vtahl pribeh u RDR
akon
Člen
Odpovědět 
Michal
tak jako není tam moc velký rozdíl.Ale jak už se psalo díky háku se můžeš dostat kamkoli co v RDR sice taky ,ale v menší míře
Michal
Člen
Odpovědět 
akon
jn, ale RDR je vic zalozeny na deji, rikam, u just cause 2 me to prislo po par hodinach stereotypni
akon
Člen
Odpovědět 
Michal
pokud bereš děj tak ano je víc záživnější, propracovanější než má just cause.Ale mě nepřipadal vůbec stereotypní ba naopak hodně zábavný
Alluminium
Člen
Odpovědět 
Michalk
Jak chces no,ale určitě neuděláš chybu když si koupíš RDR,jen se mi zdal (a určitě nejsem sám) lepší Just cause
Michal
Člen
Odpovědět 
Michalk
kup obe a mas to
akon
Člen
Odpovědět 
Michal
asi tak
Mjolln
Člen
Odpovědět 
Just Cause 2 je zábava jak svině, vyblbneš se, plno věcí, zabije to čas, pěkná grafárna ale příběh a mise jsou tak blbě nadabovaný a udělaný, že se budeš smát. Vedlejš mise jsou dobrý. RDR má zas parádní příběh a tmošku celkem aji. Ale spíš to Just Cause 2
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
kup obe a mas to
???

Vypal si obe a mas to
Michal
Člen
Odpovědět 
no jo, jen jsem cekal kdy se tento sasek ozve
Twix
Člen
Odpovědět 
Michal
heh
louli
Člen
Odpovědět 
Michal
Michalk
Člen
Odpovědět 
Chlapi,diky za rady,ale nesehnal jsem ani jednu,takze je to ted jednodokonce jsem nesehnal ani metro 2033
jinak jsem koupil xbox arcade s 20gb hdd a k tomu-alan wake,bionic comando,mirrors edge,fifu08, nfs undercover
aspon mi leceni zl.kotniku utece prijemneji
Petrman
Člen
Odpovědět 
Nechci zakladat novy tema, ale ted jsem RDR dohral a docela me ten konec nastval :D To si hl. hrdina nezasoulozil, nicmene si v R* slusne zadelali na RDR 2
martinrehakcz
Člen
Odpovědět 
Lidi jak se hledaj ty poklady ? Asi debilní dotaz,ale mám hru novou a nevim,zachránil jsem nějakýho maníka a teď mám mapu,ale na ní nějakej kámen a tři kaktusy ... Podle toho poznam leda hovno ... to může brjt úplně všude
oasis
Člen
Odpovědět 
martinrehakcz
já to hledal podle youtubu ale ten první poklad je u Hanging rock
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
martinrehakcz
ja to jsem podle videa protoze studavoat tu mapu a zjistlit kde to je dost na hovno takze

http://www.youtube.com/watch?v=SnH905VBB-E

podle tohodle navodu sem to jel ja a v pohode, akorat jestli jsi i ted dostal tak se nedostanes jeste za tu reku
modryklucina
Člen
Odpovědět 
ne nemuze to byt uplne vsude..vzdy je to jasny z toho planku co to je jde o jedine misto ktere takhle vypada...
jen jsi treba okolo nej jeste nejel tak to neznas..ale az to misto uvidis tak budes vedet
martinrehakcz
Člen
Odpovědět 
no tak teď jsem opravdu to první místo náhodou potkal a klučina měl pravdu,hned mi bylo nějaký podezřelý tak ten první mám
modryklucina
Člen
Odpovědět 
me tohle prave hrozne bavilo hledat ty poklady..dobrej napad..myslel jsem ze se jen objevi tecka na mape kde to je.ale tady nejdrive musis misto najit a pak je i na mapce vlastne polopate zakresleny kde to je..a navic to pusobi realne..to se jim povedlo
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |