gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 4
Členové - 1 [ Krutan CZ ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / STARÉ FÓRUM /

Restart xboxu 360

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Frizzer
Odpovědět 

Mám problém, když hraju NFS MW – tak se mi stane že xbox 360 zatuhne a nic nemůžu dělat, nevím jak se restartuje ale vytáhnu ho na tvrdo ze sítě. Dá se xbox restartovat nějak jinak? pls poraďte

Tom/tfbilly
Odpovědět 

No pokuď se ti úplně kousne, tak jde restartovat jedině vypnutím a zapnutím hlavním tlačítkem na Xboxu 360.

miki
Odpovědět 

taky jsem nekde cetl ze staci podrzet nejake tlacitko a vymaze se cache pamet,ale nevim jake je to tlacitko nemuze to bejt treba tim

Frizzer
Odpovědět 

[3] miki : Ok dík, to tlačítko se musí zmáčknout dost fest – teda alespoň u mě, vůbec sem nevěděl že to je na vypnutí i když je tam ta ikona

miki
Odpovědět 

jo jinak tady je navod jak vymazat cache neni to moje prace jenom jsem to nasel: HEXUS objevil nový způsob jak vyčistit HDD cache u vašeho Xboxu 360. Předtím jsme museli náš X360 restartovat a držet přitom stlačené tlačítko „A“. Tento nový kód vám umožní vyčistit úplně celé diskové cache. Jděte do systému a poté do vybrané paměti. Stlačte tlačítko „Y“ na HD symbolu, poté X, X, LB, RB, X, X. Když vše uděláte správně, objeví se vám tato zpráva : Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices? ( Chcete vykonávat údržbu ve váší Xbox 360 paměti? ). Při vykonání tohoto čištění se vyčistí také každé aktualizace softwaru.

jinak nemas zac kazdy nekdy potrebuje pomoc

Tom/tfbilly
Odpovědět 

[4] Frizzer :

Tak to máme stejný problém:-) Taky mi jde dost špatně mačkat tlačítho pro hlavní vypnutí a zapnutí, naštěstí mám ještě dálkáč na DVD, tak že to vypínám tim dálkáčem. Jinak jsem zkoušel oba způsoby čištění casche a je to znát. Nevím jestli to pomůže u NFSMW, asi ne, ale u jiných her, to bylo docela znát.

miki
Odpovědět 

ahoj jestli tomu dobre rozumim tak to zapinate tim tlacitkem co je na xboxu ja to zapinam a vypinam na ovladaci

Tom/tfbilly
Odpovědět 

No spíš ne, ale dá se to taky a když se 360ka kousne, tak ten kdo nemá dálkový ovladač na DVD tak je to jediná cesta jak to vypnout a zapnout.

miki
Odpovědět 

Tom/tfbilly- ja jsem myslel na gamepadu ne na ovladaci co se ze zacatku daval k baleni premium a ted se da koupit zvlast,ale asi si jenom spatne rozumime nebo ja jsem to spatne pochopil jak to pises ja to proste zapinam a vypinam tim specialnim koleckem co je na gamepadu

Tom/tfbilly
Odpovědět 

jj jasný, chápu tě, ale když se ti konzole kousne, tak to joyem nejde, buďto hlavním tlačítkem nebo tím dálkáčem na DVD.

miki
Odpovědět 

dobry ja uz jsem to potom taky pochopil uz se mi take stalo ze se mi konzole kousla,ale jenom jednou uz si hral demo saints row je to super na pc jsem hral GTA a tohle nema take chybu rozhodne se mi to ovlada lepe nez GRAW

Tom/tfbilly
Odpovědět 

jj hrál jsem tu už včera. Ze začátku zklamání a potom jsem tomu přišel na chuť. Bude to dobrý, ale čekal jsem od toho trochu víc.

miki
Odpovědět 

Tom/tfbilly-tak musi se na to koukat tak ze je to jenom demo,ale ono gta taky neni dokonale je pravda ze saints row ma jeste par musek,ale to urcite doladej hlavne doufam ze to nedopadne jako test drive unlimited zacatek nadejnej porad jsem cetl ty moznosti potom jsem si zahral demo a je rozhodnuto test drive si teda urcite nekoupim treba to jeste doladej,ale nejak se mi nezda to forza2 to bude super hra tu si koupim urcite co rikas na test drive a na forzu2

Tom/tfbilly
Odpovědět 

jj, forza bude pecka o tom žádná, Test drive vypadá tragicky. Myslim si, že Saint Row demo a plná hra, budou v těch mouchách úplně stejný, je to tak vždycky, když je nějaký problém s demem je i s celou hrou. Třeba Lord of the ring 2, demo se škubalo a plná hra se taky škube. Je to sice jen u pohybu nebo boje hodně jednotek, ale plná hra má stejný chyby jako demo. A to je u víc her.

miki
Odpovědět 

asi mas pravdu,ale ja porad doufam ze to doladej jinak jeste urcite koupim dead rising co rikas na tuhle hru doufam ze se to bude dobre ovladat,protoze ja v GRAW nemohl ani zamirit co ty jak se ti hraje jestli ho teda mas

javor
Odpovědět 
mám problém když sem si kupoval x box v nastavení sem něco namačkal nevěděl sem co to je a ted nemůžu hrát hry nad 15 let chce to po mě kod a ten newm nevíte co stim mám dělat
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
javor
no, musel jsi tam hodit nějaký rodičovský zámek....
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
to by měl vyřešit reset konzole...uvést veškerá nastavení do původního stavu, někde v menu se to dělá, už nevím kde...
Anonymní
Odpovědět 
ja nevim co sem zmack ale snazil jsemse pripojit na net pak sem se na to vykaslal a vypl jsem to a najednou mam jinemenu
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
Anonymní
To proto, že jsi připojený na net a ted nedávno se stahoval nový dashboard, čili nová graická úprava menu a pár věcí navíc..je to v pořádku..neboj
ericek 12
Člen
Odpovědět 
nazdar potrebujem od vas radu. Dostal som xbox kinect a bola k tomu karticka na instalovanie hry kung fu panda a ja som si to chcel nainstalovat a nieco som tam stalcil a ono sa to ako keby aktualozovalo a zmenilo sa menu cize pozadie a vypisuje mi v praom hornom rohu ze som offline. poradte mi prosim
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
ericek 12
Tlačítko PŘIPOJIT K LIVE?
ericek 12
Člen
Odpovědět 
prosim ta povedal by si mi ake tlacitko alebo aspon kde ho mam najst lebo ja som dostal xbox iba pred troma dnami
ericek 12
Člen
Odpovědět 
a dokonca to mam este v anglickom jazyku a moc sa neviem v tom orientovat
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Je to JOIN TO XBOX LIVE. Najedeš na to hned jak zapneš xko. To, co se ti stalo, byl update dashboardu (prostředí xboxu 360).
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
V anglickém jazyce to budeš mít. Dashboard není v českém jazyce i když je tu česká podpora.
ericek 12
Člen
Odpovědět 
vyskusal som to co si mi povedal ale nejde to vypise mi tam ze sorry Xbox LIVE isn´t supported in this locale (Je nám ľúto Xbox LIVE nie je v tomto locale) toto mi vypisuje
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
ericek 12
Jo, u Vás na SK nemá Xko podporu. Musíš si zadat jinou adresu. Třeba na UK nebo na jiný stát, kde je Xko podporované.
Anonymní
Odpovědět 
JEště že mám slima (má dotykový tlačítka)
Anonymní
Odpovědět 
zdravím, nevíte co mám dělat když se mi oběví při spuštěné hře červená tabulka s nějakou angličtinou a odkazem???
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |