| Autor |
Zpráva |
Frizzer
|
30 Čec 2006 19:18
Mám problém, když hraju NFS MW – tak se mi stane že xbox 360 zatuhne a nic nemůžu dělat, nevím jak se restartuje ale vytáhnu ho na tvrdo ze sítě. Dá se xbox restartovat nějak jinak? pls poraďte
|
Tom/tfbilly
|
31 Čec 2006 16:44
No pokuď se ti úplně kousne, tak jde restartovat jedině vypnutím a zapnutím hlavním tlačítkem na Xboxu 360.
|
miki
|
31 Čec 2006 17:48
taky jsem nekde cetl ze staci podrzet nejake tlacitko a vymaze se cache pamet,ale nevim jake je to tlacitko nemuze to bejt treba tim
|
Frizzer
|
31 Čec 2006 22:20
[3] miki : Ok dík, to tlačítko se musí zmáčknout dost fest – teda alespoň u mě, vůbec sem nevěděl že to je na vypnutí i když je tam ta ikona
|
miki
|
31 Čec 2006 22:25
jo jinak tady je navod jak vymazat cache neni to moje prace jenom jsem to nasel: HEXUS objevil nový způsob jak vyčistit HDD cache u vašeho Xboxu 360. Předtím jsme museli náš X360 restartovat a držet přitom stlačené tlačítko „A“. Tento nový kód vám umožní vyčistit úplně celé diskové cache. Jděte do systému a poté do vybrané paměti. Stlačte tlačítko „Y“ na HD symbolu, poté X, X, LB, RB, X, X. Když vše uděláte správně, objeví se vám tato zpráva : Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices? ( Chcete vykonávat údržbu ve váší Xbox 360 paměti? ). Při vykonání tohoto čištění se vyčistí také každé aktualizace softwaru.
jinak nemas zac kazdy nekdy potrebuje pomoc
|
Tom/tfbilly
|
1 Srp 2006 08:25
[4] Frizzer :
Tak to máme stejný problém:-) Taky mi jde dost špatně mačkat tlačítho pro hlavní vypnutí a zapnutí, naštěstí mám ještě dálkáč na DVD, tak že to vypínám tim dálkáčem. Jinak jsem zkoušel oba způsoby čištění casche a je to znát. Nevím jestli to pomůže u NFSMW, asi ne, ale u jiných her, to bylo docela znát.
|
miki
|
1 Srp 2006 08:30
ahoj jestli tomu dobre rozumim tak to zapinate tim tlacitkem co je na xboxu ja to zapinam a vypinam na ovladaci
|
Tom/tfbilly
|
2 Srp 2006 10:58
No spíš ne, ale dá se to taky a když se 360ka kousne, tak ten kdo nemá dálkový ovladač na DVD tak je to jediná cesta jak to vypnout a zapnout.
|
miki
|
2 Srp 2006 11:44
Tom/tfbilly- ja jsem myslel na gamepadu ne na ovladaci co se ze zacatku daval k baleni premium a ted se da koupit zvlast,ale asi si jenom spatne rozumime nebo ja jsem to spatne pochopil jak to pises ja to proste zapinam a vypinam tim specialnim koleckem co je na gamepadu
|
Tom/tfbilly
|
2 Srp 2006 13:05
jj jasný, chápu tě, ale když se ti konzole kousne, tak to joyem nejde, buďto hlavním tlačítkem nebo tím dálkáčem na DVD.
|
miki
|
2 Srp 2006 13:39
dobry ja uz jsem to potom taky pochopil uz se mi take stalo ze se mi konzole kousla,ale jenom jednou uz si hral demo saints row je to super na pc jsem hral GTA a tohle nema take chybu rozhodne se mi to ovlada lepe nez GRAW
|
Tom/tfbilly
|
2 Srp 2006 16:18
jj hrál jsem tu už včera. Ze začátku zklamání a potom jsem tomu přišel na chuť. Bude to dobrý, ale čekal jsem od toho trochu víc.
|
miki
|
2 Srp 2006 18:23
Tom/tfbilly-tak musi se na to koukat tak ze je to jenom demo,ale ono gta taky neni dokonale je pravda ze saints row ma jeste par musek,ale to urcite doladej hlavne doufam ze to nedopadne jako test drive unlimited zacatek nadejnej porad jsem cetl ty moznosti potom jsem si zahral demo a je rozhodnuto test drive si teda urcite nekoupim treba to jeste doladej,ale nejak se mi nezda to forza2 to bude super hra tu si koupim urcite co rikas na test drive a na forzu2
|
Tom/tfbilly
|
3 Srp 2006 15:57
jj, forza bude pecka o tom žádná, Test drive vypadá tragicky. Myslim si, že Saint Row demo a plná hra, budou v těch mouchách úplně stejný, je to tak vždycky, když je nějaký problém s demem je i s celou hrou. Třeba Lord of the ring 2, demo se škubalo a plná hra se taky škube. Je to sice jen u pohybu nebo boje hodně jednotek, ale plná hra má stejný chyby jako demo. A to je u víc her.
|
miki
|
3 Srp 2006 19:35
asi mas pravdu,ale ja porad doufam ze to doladej jinak jeste urcite koupim dead rising co rikas na tuhle hru doufam ze se to bude dobre ovladat,protoze ja v GRAW nemohl ani zamirit co ty jak se ti hraje jestli ho teda mas
|
javor
|
4 Čec 2011 15:46
mám problém když sem si kupoval x box v nastavení sem něco namačkal nevěděl sem co to je a ted nemůžu hrát hry nad 15 let chce to po mě kod a ten newm nevíte co stim mám dělat
|
BlackHawkCZ
Člen
|
4 Čec 2011 16:30
javor no, musel jsi tam hodit nějaký rodičovský zámek....
|
need4beat
Moderátor
|
4 Čec 2011 16:52
to by měl vyřešit reset konzole...uvést veškerá nastavení do původního stavu, někde v menu se to dělá, už nevím kde...
|
Anonymní
|
25 Pro 2011 10:41
ja nevim co sem zmack ale snazil jsemse pripojit na net pak sem se na to vykaslal a vypl jsem to a najednou mam jinemenu
|
bombardak cz
Člen
|
25 Pro 2011 12:57
AnonymníTo proto, že jsi připojený na net a ted nedávno se stahoval nový dashboard, čili nová graická úprava menu a pár věcí navíc..je to v pořádku..neboj
|
ericek 12
Člen
|
29 Pro 2011 20:33
nazdar potrebujem od vas radu. Dostal som xbox kinect a bola k tomu karticka na instalovanie hry kung fu panda a ja som si to chcel nainstalovat a nieco som tam stalcil a ono sa to ako keby aktualozovalo a zmenilo sa menu cize pozadie a vypisuje mi v praom hornom rohu ze som offline. poradte mi prosim
|
BlackHawkCZ
Člen
|
29 Pro 2011 21:00
ericek 12 Tlačítko PŘIPOJIT K LIVE?
|
ericek 12
Člen
|
29 Pro 2011 21:10
prosim ta povedal by si mi ake tlacitko alebo aspon kde ho mam najst lebo ja som dostal xbox iba pred troma dnami
|
ericek 12
Člen
|
29 Pro 2011 21:14
a dokonca to mam este v anglickom jazyku a moc sa neviem v tom orientovat
|
BlackHawkCZ
Člen
|
29 Pro 2011 21:22
Je to JOIN TO XBOX LIVE. Najedeš na to hned jak zapneš xko. To, co se ti stalo, byl update dashboardu (prostředí xboxu 360).
|
BlackHawkCZ
Člen
|
29 Pro 2011 21:23
V anglickém jazyce to budeš mít. Dashboard není v českém jazyce i když je tu česká podpora.
|
ericek 12
Člen
|
30 Pro 2011 20:51
vyskusal som to co si mi povedal ale nejde to vypise mi tam ze sorry Xbox LIVE isn´t supported in this locale (Je nám ľúto Xbox LIVE nie je v tomto locale) toto mi vypisuje
|
BlackHawkCZ
Člen
|
31 Pro 2011 09:18
ericek 12 Jo, u Vás na SK nemá Xko podporu. Musíš si zadat jinou adresu. Třeba na UK nebo na jiný stát, kde je Xko podporované.
|
Anonymní
|
3 Led 2012 16:36
JEště že mám slima (má dotykový tlačítka)
|
Anonymní
|
9 Led 2012 17:51
zdravím, nevíte co mám dělat když se mi oběví při spuštěné hře červená tabulka s nějakou angličtinou a odkazem???
|