gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ bombardak cz ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Rozprodej her a věcí na xbox360

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Tool
Člen
Odpovědět 
takže zůstalo toto xbox headset, hdd 20gb, a hry- bioshock plechová krabice-komplet, saints row-komplet, viva pinata-komplet a čj verze, call of juarez-komplet, crackdown-komplet, gears of war-jen dvd, dead rising-jen dvd. ceny dohodou. pište na email i.n.c.u.b.u.s@seznam.cz nebo tel 608 319 838 pak mám ještě samotnou konzolu ale na tu mám zájemce když to neklapne hodím to sem gears of war -400, dead rising-400,crackdown-400,call of juarez-400, viva pinata- 400, saints row -500, Bioshock 900, hdd-900, headset 300 všechny ceny jsou v četně pošty....... při odběru více kusů dáme slevu............
Anonymní
Odpovědět 
Tool: Mel jsi mi poslat Call of Juarez a nic .....kde je problém prosím??????
Tool
Člen
Odpovědět 
protože jsem vůl a ztatil jsem adresu promin,bylo vás hrozně moc a já si to psal na papírek a ten sem pak omylem vyhodil!
Rhianna
Člen
Odpovědět 
Tool Headset za tři sta??? To je ten bezdrátový???
Tool
Člen
Odpovědět 
ne kabelový nebo řekněte cenu,
Tool
Člen
Odpovědět 
gof prodáno, hdd prodán, coj prodán.
Tool
Člen
Odpovědět 
změna cen koukněte na www.gamebazar.cz můj nick Lukasneo
Tool
Člen
Odpovědět 
ty vole ty hry na to podělaný xko se nedaj ani prodat,díky bohu že jsem ho prodal............. vždyt to je zadarmo za co to prodávám!
Acro Czech
Člen
Odpovědět 
Nové Saints Row 399 Kč - http://www.gameexpres.cz/XBOX-360/Akcni/X360-Saints-Row-3325/
Call of Juarez na Play-asia.com za totožnou cenu (nové), ostatní hry to samé.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Tool

chyba byla xko si kupovat, xko je jen pro lidi co baví hrát dobrý hry
Tool
Člen
Odpovědět 
taj je vidět že hry na xbox nestojí za nic
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Tool

právě, že hry co máš jsou stěžejní a každej xbox hráč je dávno má, leda kdybys prodával rarity
Tool
Člen
Odpovědět 
potřeboval bych je udat! bože 200 za dead rising, 200 crackdown, 200 viva pinata a 700 bioshock limitovaná edice !! bože co by jste chtěli jen ta blbá pošta stojí 84kč!! takže ty hry dávám skoro za 100! to je myslím si už nejnižší ceny za co to jde prodat! jinak je pak radši rozsekám a hodím to na youtube.................. xbox je jen konzole PS3 is living!! xbox mě zklamal........bohužel
Tool
Člen
Odpovědět 
se nedivím,že se tak pálí,když je vám líto dát 100kč za origo hru!
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Tool

no na ps3 už se moc pálit nebude

to vydraž na aukru, vybuduj si tam dobrou pověst a bude se ti prodávat líp
Tool
Člen
Odpovědět 
pak sem hodim video ju,mám je lámat v ruce nebo vzít palici?
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Tool

to víš, tady jsou samí loajální xbox hráči a ps3 přeběhlíky tu moc nemusíme hehehe
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
bože, já vás fakt všechny zabanuju vy blázni už s tim dejte pokoj...stejně jde o hry, ale to se tu může řešit třeba 100 let...
Astaroth
Člen
Odpovědět 
Tool

Ja bych vzal ten dead rising a pinatu.Jestli si to jeste nerozlamal
Tool
Člen
Odpovědět 
ok jsou tvé,takže zůstává bioshock a crackdown....... má nabídka bioshock a crackdown za obě cena 800 včetně pošty!..................kdo první přijde............
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tool
Jestli rozlámeš Bioshock tak seš u mne barbar.....
Tool
Člen
Odpovědět 
kdyš se neprodá za 700 včetně pošty limitovaná plechová verze rozsekám ho se slzou v oku.......
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tool
No nevim jestli je inteligentní rozlamovat věci jen tak pro zábavu...Podle mne by si to stejně neudělal..jen tady o tom mluvíš
Tool
Člen
Odpovědět 
silwer........ pak tě hodím fota ju.........teda když se to neprodá..........
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tool
No to ani nemusíš..U mne tim obdiv nevyvoláš...Spíš nepochopení a údiv...
Ale třeba někoho to zaujme a napíše ti jak si hrozně Cool
Tool
Člen
Odpovědět 
ale já nechci bejt vůbec cool! ale já to radši rozsekám než to prodat za pár kaček........... bohužel
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tool
Tak mi to klidně pošli...Já to využiju l=pe než to rozsekat
Ale ty to máš asi pro ten pocit zadostiučinění....
Tool
Člen
Odpovědět 
přesně pro ten pocit když ne já tak nikdo udělám to jako ten šmejd jak rozsekal v den launche PS3 ps3 hned co jí koupil před obchodem
Silwer
Člen
Odpovědět 
Tool
Tak to jo....
To bude určo skvělej pocit a hodně tě to uklidní....
Skus meditaci,je to lepší
Tool
Člen
Odpovědět 
ale ne věřím ,že se to prodá bioshock a crackdown za 800 no neber to
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |