gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

skyrim

. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
rezjarda
Člen
Odpovědět 
cus chci se zeptat.ted sem udelal naky quest a muzu zrat lidi jako kdyz je chci prohledat da mi to moznost snist je.nevite co to ma jako bejt?a jaky je max level mam 81 a nestoupa uz.jinak mam dedric vse.jinak klobouk dolu lepsi hru neznamjo a jeste ma to vubec konec?uz mam nahrano 100hodin a furt dodelavam vedlejsi mise dik
Mav
Člen
Odpovědět 
Max level je 81. Pokud máš všechny daedric, tak máš asi i ring of namria, ten by ti měl dávat možnost žrát lidi
rezjarda
Člen
Odpovědět 
haha a k cemu to je zrat je?jo a mam sekeru deadric armor asi 140 chtel bych jeste silnejsi ale pise mi to ze nemam skill points nejde to nak?
Mav
Člen
Odpovědět 
kdyz je žereš, tak si tak můžeš obnovovat zdraví, tzn. nemusí pít lektvary a měla by se ti i víc zvýšit stamina, s těma skill points netuším.
rezjarda
Člen
Odpovědět 
ok dikes
rezjarda
Člen
Odpovědět 
muzete mi nikdo vysvetlit?kdo vi co delat?
use kavohzeins fang to collect heartscales?vim co to znamena. ale nechapu co mam delat dyz se mi ukaze ze to mam udelat
please helpppp...
rezjarda
Člen
Odpovědět 
ja myslel jak je tahle hra oblibena a koukam nikdo o ni nekomunikuje nic to je hruza tohle!ze bych to hral sam?hmmm
freeboycz
Člen
Odpovědět 
Já to začal hrát 24.tého takže jsem na levelu 6 takže to ti asi moc neporadím :D
Crushered
Člen
Odpovědět 
Já jsem zatim 17 level. A souhlasim, suprová hra.
rezjarda
Člen
Odpovědět 
cus mam problem delam quest ve whiterun companions jmenuje se HIRED MUSCLE .pisou tam intimidate stenvar vim co to znamena ale jdu za nim a on je mrtvi na zemi a ukazuje mi na nej sipka prosim pomoc potrebuju dodelat tenhle quest dik.
rezjarda
Člen
Odpovědět 
halo?
rezjarda
Člen
Odpovědět 
jestli nikdo neodpovi zrusim tohle forum navzdy a to mam jen 12pivek
The next best king
Člen
Odpovědět 
Mate pravdu.Spickova hra.Oblivion me moc nechytl ale tohle je neco jineho..Navic ta grafika je uzasna.Dalsi dukaz ze tahle generace konzoli tu klidne jeste 2 roky vydrzi ..
rezjarda
Člen
Odpovědět 
yes to je vse pravda ale poradi mi nekdo nebo jak?
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
rezjarda
Zřejmě si ho zabil, tak je tu problém...

Měl jsi ho zastrašit, mrtvého asi těžko.
Ale jestli se nepleu tak důležité postavy ve skyrimu mají mít automatické obživování!

A nebo je tam možnost ho obživit pomocí lektvaru vzkříšení.
A ted si nejsem jistý, ale pokud máš kouzlení restoration na vysoké urovni, měl by si být schopný ho uzdravit/obživit.

Zkus se podívat na youtube/ či brouzdat po google, je to skvostná hra.
Sice tam mám jen LVL 18, ale užas...
rezjarda
Člen
Odpovědět 
lektvar?hm to bych mohl skusit dekuju aspon neco ja us mam level 81 vse max jinak restoration rukama sem skousel ale nic
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
rezjarda
Hale určitě už máš splněný ukol pro companions, a máš schopnost přeměny na vlkodlaka...

Poradíš mi jak se na něj přeměním?
Ze začátku se mi to povedlo, ale pak nevím jak to udělat
rezjarda
Člen
Odpovědět 
no vlkodlaka teprve resim mam jen prsten co potrebujes a to je vse,a prave ze ho nemam splneny nevis jakej to byl ukol?ten ukol neukazuje sipka a ja nevim co delat.na toho vlka musis mit prsten a pak u companions te vezmou na obrad a ziskas tu magii na premenu
SK8Mancj
Člen
Odpovědět 
Mám nahráno 100 hodin sem skoro u konce ted ale dělám vedlejší questy. Doporučuju si najít forsworn conspiracy.
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
rezjarda
Aha tak to je mazec, myslel jsem ale že přeměnu na vlkodlaka budeš ovládat ihned, nevadí...

Ten quest se jmenuje:
( musel jsem kvůli tomu zapínat xbox, skyrim tak si toho važ )

The Silver Hand
vyčistíš jeskyni od těch lovců vlkodlaků a pak následuje quest
Retrieval

Jinak ted jsem koupil pokročilé kouzla jako Fireball, Cold Storm, nebo pokročilé léčení, ale mám problém že mám malou magicku....

Sice používám něaké hadry, kde se mi zvýší regenerace magicky o 70%, ale je to málo, potřeboval bych jí něak razantně zvednout a urychlit regeneraci....

Použiju fireball, a pak čekám cca 20s než se mi nabije další, navíc duální fireball je nemožnost.

Neporadíš, jak jí tedy vylepšit?
Něakýma hadrama, kde je koupit atd?

SK8Mancj
K čemu je?
rezjarda
Člen
Odpovědět 
ooo tak to dekuju vazim si toho ale jakou ze jeskyni?
http://www.youtube.com/watch?v=DhDhPKF1lBY
nevim jestli uz si mnel tenhle quest a jestli mas tuhle knihu ale dost pomuze ta kniha jde precist jen jednou ale dyz to udelas jako na tom videu budes mit vse plny.musis si koupit barak pak pudes ke skrince na knihy predtim si to nahraj aby ti kniha nezmizla pak prostym opakovanim zvisis schopnosti
rezjarda
Člen
Odpovědět 
http://www.youtube.com/watch?v=L1z17hJZR3g
to je ten ritual
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
rezjarda
Paráda, děkuji ti za informaci...

Kde byla ta jeskyně z The silver Hand ti zjistím až zíttra, ted u toho nesedím
rezjarda
Člen
Odpovědět 
ok v poho dikes
ronin
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
Pokud jsi uz udelal ten quest co tu poslal rezjarda,tak najed do listy Magic a tam dej powers(skills nebo neco podobnyho, ted nvm) a tam bys mel mit schopnost s nazvem Beast form.
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
ronin
Aha, už chápu, děkuji moc
rezjarda
Jj právě tohle jsem dnes hrál...
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Postoval to tu Bmargera, ale nevadí....

http://www.youtube.com/watch?v=w_LH-L7HfMs&feature=channel_video_title

Jinak chci se zeptat, ztratila se mi Lydia, v baráku ani v dragonsearch jí nemůžu najít, nemáte něaký tip kde by mohla být?
Nebo zda si nemohu koupit dalšího ztrážce?
Třeba kouzelníka?
rezjarda
Člen
Odpovědět 
jako myslis partaka?jo skoro v kazdy putice sedi nakej kterej s tebou pude za 500 eurozlatych
rezjarda
Člen
Odpovědět 
ty jo pomoc chci ho ozivit ale pise to resist to nejde furt lezi mrtvej mam pocit ze to je ukol od companions pokud ho neudelam nemuzu dostat dalsi quest.to je snad naky sekli nebo co.nemuzu hrat znova 140 hodin znova delat nechci.jak mam udelat intimidate stenvar dyz je tuhej a ja ho nezabil.umite nekdo vzkrisit mrtveho?jestli jo jak dik
rezjarda
Člen
Odpovědět 
http://www.youtube.com/watch?v=MkmFB_UeU44
tady to je ono takhle se obevil a chcipnul
. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |