gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Skyrim X360 = totalni graficke orgie

. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Panove, tak tahle hra je moc, jak je promakama a ideal ke koupi, to tu resit nebudu, to vi snad kazdej, ale v recenzich se casto uvadelo, ze verze na Xbox je vyrazne hezci nez na PS3, jak moc, to vam napovi toto video, grafickej orgasmus, kdo nevi, jakou konzoli koupit, ted uz to vedet bude

http://www.youtube.com/watch?v=FQ5oJijlQMA&feature=youtube_gdata_player
akon
Člen
Odpovědět 
Myslíš , že ten rozdíl je tak velkej ? Jak už jsem psal v jiným topicu pokud nemáš vedle sebe dvě konzole tak nic nepoznáš :-P
Robin
Moderátor
Odpovědět 
akon
Na PS3 prece museli vydavat patch, aby to bylo jakz takz srovnatelny
akon
Člen
Odpovědět 
Právě proto to píši , kdyby ten rozdíl byl velkej ( Jako , že před updatem to celkem byl ) Ale jelikož update už vyšel tak ten rozdíl už nějak velkej není.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
akon
Urcite nijak extremni , nicmene s xboxem se neslapne vedle
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Robin
To si děláš prdel
Ty jsi tomu trolovi ujel?

hhhhh
Já s ním bojoval kolem 15min, každý to hrajeme jinak no...
Jinak koukám že sebou nemáš Lydiu...

Tvé velké mínus...
Je to sakra užitečný pomocník
akon
Člen
Odpovědět 
Robin
To ani s PS3
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Krutan CZ
Jojo, ujel jsem mu, mimo zaber jsem to zkousel a dostal jsem na prdel

Kdo je Lydia?
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Robin
Pomocnice, která ti bude přidělena...
Mav
Člen
Odpovědět 
Robin:
Jakmile uděláš quest pro jarla ve Whiterunu a koupíš si tam barák, tak dostaneš titul thane a Lydii jako pomocníka
challenger
Člen
Odpovědět 
Robin
Já na tý grafice nevidim vůbec nic orgasmystickýho. Je spousta her, který sou na tom 100x líp ...jen co se mi tak rychle hned vybaví... poslední Batman...připravovanej Hitman a určitě se toho najde daleko víc...Rage taky...všechno soudím teda jen dle videí ale je to tak...ten kůň nezanechává třeba vůbec stopy ve sněhu...stojí deset centimetrů nad texturou ...prostě bych si tohle vživotě nekoupil...ale uživejte si to ovce
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
ja ti rovnou rikam ze na pc je to jeste o level vis ta grafika
Robin
Moderátor
Odpovědět 
challenger
Hitman je sracka koridorovka, tohle je obrovskej svet, ten engine je uplne dokonalej, takhle propracovanej a krasne udelanej svet, v zivote bych netusil, ze xko tohle dokaze..
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Mav
Mam asi 1600, musim jeste setrit a koupim ten barak
Mav
Člen
Odpovědět 
Robin:
Jj, barák kup, postupně se ti bude hromadit spousta věcí, kterých se nebudeš chtít z nějakýho důvodu zbavit a tady si je můžeš aspoň uskladnit.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Do pice, prave na me udelali atak snezny vlci, ale brutalni, chudak kun dostal na prdel, ted musim pesmo, vice v reportazi
konina
Člen
Odpovědět 
Jako je fakt,že na to že je ta hra tak velká,ta grafika ujde,ale určitě ne graficky orgie,má to asi takovou grafiku jako cod4,ale ne tak vyhlazenou ,je to teda rozhodně horčí než lepší grafika
Robin
Moderátor
Odpovědět 
konina
Myslim, ze kdyby si nekdo pustil tohle video a pak codko, tak tohle je uplne jina liga, codko neni ani 720p, to ma grafiku k breku...
akon
Člen
Odpovědět 
Ta grafika je na tak velký svět velmi pěkná. Samozřejmě jsou o hodně graficky lepší hry ,ale to jsou jen koridovky.
challenger
Člen
Odpovědět 
Robin
ja ale mluvim o tebou zminovany grafice a ne o hratelnosti, interaktivite nebo velikosti prostredi...v tom ma skyrim urcite navrch ale jinak pro me grafika srovnatelna s podobnejma hrama pred sesti lety naprostej prumer.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
challenger

tak pak už nevím, co je top, když tohle je průměr
je čas na novej xbox, když lidi jsou nespokojený s tímhle

jinak pánové, dostává mě naprosto reálný AI všeho, od zvířat, až po lidi

tohle byl parádní okamžik, útočej na mě ledový vlci a jiný proháněj mýho koně, kterej je nejdřív kope, ale pak zdrhá, jak to dopadlo?? moc dobře ne, pro mýho koně chudáka

http://www.youtube.com/watch?v=gB5PmBU_uUA
challenger
Člen
Odpovědět 
Robin
a videl si CoD MW3 na vlastni oci...nahodou velka parada...je to podle me o dost lepsi nez tohle. Ale je fakt...jak rika Konina, ze ta hra je obrovska a vymodelovat tak velky prostredi asi neni prdel. Jo a ze se se vracim k tomu MW3 ...ted jsem na youtube videl video srovnani zvuku zbrani v BF3 a MW3 ve fullHD ...o tom mluvit nebudu ale chci rict ze treba ty zbrane v MW3 jsou vymodelovany 10x lip nez Battlu.
Robin
Moderátor
Odpovědět 
challenger
No dyt o tom jsem psal, ze je to bozi na obrovskej svet, proto jsem nepochopil tvy srovnani s Hitmanem
challenger
Člen
Odpovědět 
Robin
srovnanal sem s Hitmanem, pac si na zacatku mluvil o grafice a tu ma Hitman nekolikanasobne hezci...ja nesrovnaval rozlehlost
Robin
Moderátor
Odpovědět 
challenger
To jde ruku v ruce, ve svem zanru je Skyrim uspech

Kdybys to video na sve TV, mlaskal by sis
challenger
Člen
Odpovědět 
Robin
koukal jsem na to na devatenactipalcovym fullHD displayi svyho notasu a to staci...je to pekny ale neucinknu si z toho Hlavne ja bych ted mohl z fleku prodat vsechny hry a ani bych u toho nehnul brvou...mam jedinyho favorita a ten mi asi vystaci do prichodu ctvrtyho dilu a novy konzole
modryklucina
Člen
Odpovědět 
jako zvolit zrovna Skyrim jako graficke orgie no nic proti,ale ...
Robin
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
Tak na ps3 bych to tim slovem asi fakt nenazval
OmgWrongNick
Člen
Odpovědět 
Mrkni třeba na Dark Souls
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Mav
Já Lydii měl dávno předtím než jsem si barák koupil..

Pak se mi ztratila, koupil jsem barák v domění že se mi po vyspání objeví.
Ale nic...
Nakonec jsem zjistil že zemřela v boji

Ale nevadí, nahradil jsem ji společnicí z Companions
. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |