gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ bombardak cz ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Skyrim X360 = totalni graficke orgie

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Vilgefortz
Člen
Odpovědět 
Robin
Tak ono všeobecně to grafický orgie určitě nejsou ani na Xko ani na PS3 a pc verzi sem zatím neviděl. Just Cause 2 tam bych tenhle výraz na konzolové poměry zkousnul ale u Skyrimu? To fakt ne
Mav
Člen
Odpovědět 
Krutan:
aha, já myslel, že určitý pomocníky získáš jen s barákem a titulem a další můžeš najmout po hospodách
jj, společnic je vždycky dost
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Vilgefortz
Ja nevim, ale jestli to co lidi videli na tom videu v horach jim prijde jako hnus, pak tedy dobra ostrost textur, nasviceni, vireni snehu ve vetru, rozmanitost a modulace terenu a pouzity shadery, proste jsem nadsen, je uzasny se tesit z veci, ktery jiny nudej, jsem stastnej clovek
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Spis mam takovej pocit, ze jsem tady jedinej normalni IGN za grafiku 95/100

http://xbox360.ign.com/articles/121/1212136p3.html

Ale xbox forum Czech republic nesouhlasi
Vilgefortz
Člen
Odpovědět 
Robin
Nevim kde sem psal že to je hnus, nic takovýho si ani nemyslím. Prostě jen Skyrim nepovažuju za grafický orgie. Každýho vzrušuje něco jinýho no
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
Mav
No já se v tom pořádně také nezorientoval...
Sice tam mám 50h, ale jsem pořád jako nováček co to má hodinu

Prostě je to velkolepá pecka, která jen tak neomrzí.

Mexicán
Před 6 lety takové hry ani zdaleka nebyly..

Představím si hry typu:
http://www.youtube.com/watch?v=QsaGIyGYjHo

Ale i to mě bavilo...
I když to bylo graficky špatné...

Ale přiznejme si že skyrim je kurva dál..

Koneckonců v dnešní době ty hry využívají maximu z téhle konzole..
Možná řeknete že GOW3, Crisis je hezčí jak Skyrim, ale je to dost subjektivní...

Mě se třeba líbí Skyrim mnohem více jak GOW3!!!

To samé COD MW3, také se mi líbí mnohem více jak Battlefield 3....

All
Možná jako jeden z mála jsem tu viděl/hrál Skyrim na PC na max..

Ultra detaily, max viditelnost do dálky, všechny efekty (hladina, odlesky od předmětů), Full Hd rozlišení při 30fps v extreiéru...

A řeknu vám že jsem v životě takhle promakanou hru neviděl.
Záleží co máte za mašinu, ale v určitých částech byl Skyrim až fotorealistický.

Samozřejmě jsou tam části, kde jsou blbé textury o pár pixelech, ale která hra to nemá...

Xbox je proti PC jen slabý čajíček
FenixCZE
Odpovědět 
Stačí se podívat na youtube jak pěkně Skirim vypadá na Ultra High detaily u PC ... Pochybuju že takhle pěkně by vypadal i na XKU http://www.youtube.com/watch?v=gpCUEBnGBH4
Anonymní
Odpovědět 
Robin
Proc furt vytahujes ze PS3 verze je nahovno? Koukni na youtube vypada to uplne stejne

louli
challenger
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
A copak to neni stejný jako Skyrim
Robin
Moderátor
Odpovědět 
challenger
hele Ondro, tobě už z toho Battla hrabe, dej si jinou hru, ať máš změnu
challenger
Člen
Odpovědět 
Robin
nedám...nechci
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Robin
tak ja hlavne videl Skyrim jen na PC a i tak se ho zdraham oznacit za nejaky orgie.. takze tva poznamka, ktera mela byt stiplava,vtipna,provokujici nebo nevim co ..je zase mimo..
nedej boze konzolovou verzi
Vilgefortz
Člen
Odpovědět 
modryklucina
Robin
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
Aha, no tak tady nemuze slouzit, kdyz i PC te neoslovilo

Jeste dotaz, videl si to na cem? Na necem rovnajicim se vykonu netbooku nebo vytunenem PC?
modryklucina
Člen
Odpovědět 
Robin
na necem jako je netbook by jsi to tezko spustil, jestli to bylo na ultra detaily nebo ne to nevim.. ale videl jsem na pc graficky mnohem lepsi hry..
ale ruku na srdce open world nebude nikdy vynikat grafikou jakou maj tunely
Robin
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
Tak to urcite, ale ne nadarmo sklizel Skyrim za grafiku 100ky, je to nejlepe vypadajici hra sveho druhu a osobne povazuju za zazrak, ze tohle bezi v takove kvalite na hardwaru z roku 2005 vzhledem k rozsahlosti a narocnosti na engine, je to maly zazrak
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
Krutan CZ
jak sem psal na prvni strancem take to hraju na PC Ultra, plus nejaky mody a par veci v cfg a je to mnohem lepsi nez na konzolich
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
cEEErmy
Tiše závidím...

Máš tam i CZ titulky vid ty neřáde ?
cEEErmy
Člen
Odpovědět 
tohle bych bez CZ nedal takovej anglictinar nejsem ale neni co zavidet, sice jo, je to hezci nez na konzoli, ale i presto me tam vic bavi ty postavy a pribeh po mafii 2 je to hra kde ctu dialogy
FenixCZE
Odpovědět 
I na konzolích sem četl že je čeština ale s největší pravděpodobností potřebujete Flasch a nebo RGH / Jtag aby to fungovalo , jak jinak upravit originalní stopu již vypálenou na disku
akon
Člen
Odpovědět 
Já bych si tuhle hru bez CZ titulků asi neužil. Příběh vždy u her pochopím ,ale tady je těch textů tolik , že bych to opravdu nedal stejně jako Ceermy. Na tohle je PC rozhodně lepší forma jelikož 90% her je přeloženej.
The next best king
Člen
Odpovědět 
Jako je celkem vtipny tvrdit ,ze PC verze je nekde uplne jinde?V cem?To ze v dalce uvidim o 2 stromy vic by me stalo 20 000 za novy PC ..Jinak o neco ostrejsi obraz dobre,ale to jsou ty velky rozdily?Jak rika Robin.Takova grafika na 6 let starym HW je zazrak.Grafika ve Skyrimu je prekrasna.Kdo tvrdi opak,mel by zajit k ocnimu.
Krutan CZ
Člen
Odpovědět 
cEEErmy

No já AJ ovládám velmi dobře...
I na filmy koukám v originálním dab, klidně i bez titulků

Ale pokud by byl skyrim v CZ nezlobil bych se
Bmargera
Člen
Odpovědět 
Tak dneska jsem začal hrát a jsem nadšenej. Celou dobu jsem si řikal co na tom všichni viděj ale je to vážně pecka.
Hlavně celkovej dojem toho prostředí působí krásně. To jsem snad v žádný hře nezažil aby na mě příroda působila jako příroda.
rezjarda
Člen
Odpovědět 
to neni jen hra!to je umelecke dilo
rezjarda
Člen
Odpovědět 
cus chci se zeptat sem uz daleko,co mam delat dyz nemuzu najit zadny quest?mam hotovi i vedlejsi to mam vsude chodit a kazdyho se ptat?a jak se dopatrat ke konci hry?dik
rezjarda
Člen
Odpovědět 
halo??
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
já jsem teprve teď po všech updatech Skyrim rozjel na PS3...a musím říct, že na to, jak obrovský je to svět je grafika moc hezká...od postav až po krásnou vodu je to 100% zlepšení oproti Oblivionu...frame rate se mi zdá hodně ustálený, zatím jsem si nevšiml poklesů ani ve větších bojích...všechny tyhle neduhy asi tak nějak odstranil patch 1.4...v bdubnu by měl vyjít další patch pro X360 a PS3, co by měl ještě vylepšit chod hry a opravit nějaké bugy a questy...
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
rezjarda
jak ke konci hry? máš dohranou hlavní příběhovou linku? vedlejší questy jsou rozseté všude...musíš se ptát lidí, poslouchat rozhovory, na nějaké narazíš náhodou, že někoho potkáš a tak...
Robin
Moderátor
Odpovědět 
presne!

ta hra me uplne pohltila, krasne udelanej zivouci svet, nektery levely jsou dechberouci, je tam misto v podzemi - viz video - ktery je uplne dokonaly, vsechno fosforeskuje, obrovsky rostliny, proste mel jsem uplne pocit jak planeta PANDORA v noci

mrkni

http://www.youtube.com/watch?v=Yw-bwVOo6zw
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |