| Autor |
Zpráva |
Vilgefortz
Člen
|
28 Led 2012 19:24
RobinTak ono všeobecně to grafický orgie určitě nejsou ani na Xko ani na PS3 a pc verzi sem zatím neviděl. Just Cause 2 tam bych tenhle výraz na konzolové poměry zkousnul ale u Skyrimu? To fakt ne
|
Mav
Člen
|
28 Led 2012 19:26
Krutan: aha, já myslel, že určitý pomocníky získáš jen s barákem a titulem a další můžeš najmout po hospodách jj, společnic je vždycky dost
|
Robin
Moderátor
|
28 Led 2012 19:29
VilgefortzJa nevim, ale jestli to co lidi videli na tom videu v horach jim prijde jako hnus, pak tedy dobra  ostrost textur, nasviceni, vireni snehu ve vetru, rozmanitost a modulace terenu a pouzity shadery, proste jsem nadsen, je uzasny se tesit z veci, ktery jiny nudej, jsem stastnej clovek
|
Robin
Moderátor
|
28 Led 2012 19:48
Spis mam takovej pocit, ze jsem tady jedinej normalni  IGN za grafiku 95/100 http://xbox360.ign.com/articles/121/1212136p3.htmlAle xbox forum Czech republic nesouhlasi
|
Vilgefortz
Člen
|
28 Led 2012 20:01
RobinNevim kde sem psal že to je hnus, nic takovýho si ani nemyslím. Prostě jen Skyrim nepovažuju za grafický orgie. Každýho vzrušuje něco jinýho no
|
Krutan CZ
Člen
|
28 Led 2012 20:18
MavNo já se v tom pořádně také nezorientoval... Sice tam mám 50h, ale jsem pořád jako nováček co to má hodinu  Prostě je to velkolepá pecka, která jen tak neomrzí. MexicánPřed 6 lety takové hry ani zdaleka nebyly.. Představím si hry typu: http://www.youtube.com/watch?v=QsaGIyGYjHoAle i to mě bavilo... I když to bylo graficky špatné... Ale přiznejme si že skyrim je kurva dál.. Koneckonců v dnešní době ty hry využívají maximu z téhle konzole.. Možná řeknete že GOW3, Crisis je hezčí jak Skyrim, ale je to dost subjektivní... Mě se třeba líbí Skyrim mnohem více jak GOW3!!! To samé COD MW3, také se mi líbí mnohem více jak Battlefield 3.... All Možná jako jeden z mála jsem tu viděl/hrál Skyrim na PC na max.. Ultra detaily, max viditelnost do dálky, všechny efekty (hladina, odlesky od předmětů), Full Hd rozlišení při 30fps v extreiéru... A řeknu vám že jsem v životě takhle promakanou hru neviděl. Záleží co máte za mašinu, ale v určitých částech byl Skyrim až fotorealistický. Samozřejmě jsou tam části, kde jsou blbé textury o pár pixelech, ale která hra to nemá... Xbox je proti PC jen slabý čajíček
|
FenixCZE
|
28 Led 2012 20:49
Stačí se podívat na youtube jak pěkně Skirim vypadá na Ultra High detaily u PC ... Pochybuju že takhle pěkně by vypadal i na XKU http://www.youtube.com/watch?v=gpCUEBnGBH4
|
Anonymní
|
28 Led 2012 21:21
Robin Proc furt vytahujes ze PS3 verze je nahovno? Koukni na youtube vypada to uplne stejne
louli
|
challenger
Člen
|
28 Led 2012 21:52
|
Robin
Moderátor
|
28 Led 2012 21:55 - Změnil/a: Robin
challengerhele Ondro, tobě už z toho Battla hrabe, dej si jinou hru, ať máš změnu
|
challenger
Člen
|
28 Led 2012 22:24
|
modryklucina
Člen
|
29 Led 2012 01:34 - Změnil/a: modryklucina
Robintak ja hlavne videl Skyrim jen na PC a i tak se ho zdraham oznacit za nejaky orgie.. takze tva poznamka, ktera mela byt stiplava,vtipna,provokujici nebo nevim co ..je zase mimo.. nedej boze konzolovou verzi
|
Vilgefortz
Člen
|
29 Led 2012 08:51
modryklucina
|
Robin
Moderátor
|
29 Led 2012 09:10 - Změnil/a: Robin
modryklucinaAha, no tak tady nemuze slouzit, kdyz i PC te neoslovilo  Jeste dotaz, videl si to na cem? Na necem rovnajicim se vykonu netbooku nebo vytunenem PC?
|
modryklucina
Člen
|
29 Led 2012 09:54
Robin na necem jako je netbook by jsi to tezko spustil, jestli to bylo na ultra detaily nebo ne to nevim.. ale videl jsem na pc graficky mnohem lepsi hry.. ale ruku na srdce open world nebude nikdy vynikat grafikou jakou maj tunely
|
Robin
Moderátor
|
29 Led 2012 10:07
modryklucina Tak to urcite, ale ne nadarmo sklizel Skyrim za grafiku 100ky, je to nejlepe vypadajici hra sveho druhu a osobne povazuju za zazrak, ze tohle bezi v takove kvalite na hardwaru z roku 2005 vzhledem k rozsahlosti a narocnosti na engine, je to maly zazrak
|
cEEErmy
Člen
|
29 Led 2012 10:43
Krutan CZjak sem psal na prvni strancem take to hraju na PC Ultra, plus nejaky mody a par veci v cfg  a je to mnohem lepsi nez na konzolich
|
Krutan CZ
Člen
|
29 Led 2012 10:51
cEEErmyTiše závidím... Máš tam i CZ titulky vid ty neřáde  ?
|
cEEErmy
Člen
|
29 Led 2012 10:55
tohle bych bez CZ nedal  takovej anglictinar nejsem  ale neni co zavidet, sice jo, je to hezci nez na konzoli, ale i presto me tam vic bavi ty postavy a pribeh  po mafii 2 je to hra kde ctu dialogy
|
FenixCZE
|
29 Led 2012 11:01
I na konzolích sem četl že je čeština ale s největší pravděpodobností potřebujete Flasch a nebo RGH / Jtag aby to fungovalo , jak jinak upravit originalní stopu již vypálenou na disku
|
akon
Člen
|
29 Led 2012 11:34
Já bych si tuhle hru bez CZ titulků asi neužil. Příběh vždy u her pochopím ,ale tady je těch textů tolik , že bych to opravdu nedal stejně jako Ceermy. Na tohle je PC rozhodně lepší forma jelikož 90% her je přeloženej.
|
The next best king
Člen
|
29 Led 2012 22:24
Jako je celkem vtipny tvrdit ,ze PC verze je nekde uplne jinde?V cem?To ze v dalce uvidim o 2 stromy vic by me stalo 20 000 za novy PC  ..Jinak o neco ostrejsi obraz dobre,ale to jsou ty velky rozdily?Jak rika Robin.Takova grafika na 6 let starym HW je zazrak.Grafika ve Skyrimu je prekrasna.Kdo tvrdi opak,mel by zajit k ocnimu.
|
Krutan CZ
Člen
|
29 Led 2012 23:34
cEEErmyNo já AJ ovládám velmi dobře... I na filmy koukám v originálním dab, klidně i bez titulků  Ale pokud by byl skyrim v CZ nezlobil bych se
|
Bmargera
Člen
|
30 Led 2012 00:03
Tak dneska jsem začal hrát a jsem nadšenej. Celou dobu jsem si řikal co na tom všichni viděj ale je to vážně pecka.  Hlavně celkovej dojem toho prostředí působí krásně. To jsem snad v žádný hře nezažil aby na mě příroda působila jako příroda.
|
rezjarda
Člen
|
30 Led 2012 08:39
to neni jen hra!to je umelecke dilo
|
rezjarda
Člen
|
15 Úno 2012 09:42
cus chci se zeptat sem uz daleko,co mam delat dyz nemuzu najit zadny quest?mam hotovi i vedlejsi to mam vsude chodit a kazdyho se ptat?a jak se dopatrat ke konci hry?dik
|
rezjarda
Člen
|
20 Úno 2012 10:07
halo??
|
need4beat
Moderátor
|
20 Úno 2012 11:16
já jsem teprve teď po všech updatech Skyrim rozjel na PS3...a musím říct, že na to, jak obrovský je to svět je grafika moc hezká...od postav až po krásnou vodu je to 100% zlepšení oproti Oblivionu...frame rate se mi zdá hodně ustálený, zatím jsem si nevšiml poklesů ani ve větších bojích...všechny tyhle neduhy asi tak nějak odstranil patch 1.4...v bdubnu by měl vyjít další patch pro X360 a PS3, co by měl ještě vylepšit chod hry a opravit nějaké bugy a questy...
|
need4beat
Moderátor
|
20 Úno 2012 11:18
rezjarda jak ke konci hry? máš dohranou hlavní příběhovou linku? vedlejší questy jsou rozseté všude...musíš se ptát lidí, poslouchat rozhovory, na nějaké narazíš náhodou, že někoho potkáš a tak...
|
Robin
Moderátor
|
20 Úno 2012 13:23 - Změnil/a: Robin
presne! ta hra me uplne pohltila, krasne udelanej zivouci svet, nektery levely jsou dechberouci, je tam misto v podzemi - viz video - ktery je uplne dokonaly, vsechno fosforeskuje, obrovsky rostliny, proste mel jsem uplne pocit jak planeta PANDORA v noci mrkni http://www.youtube.com/watch?v=Yw-bwVOo6zw
|