gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 5
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Strategie

Autor Zpráva
kuba
Člen
Odpovědět 
Ahojte jaku by jste mi poradili koupit strategii na xbox360?
Která je dobrá
Co říkate na Tropico3?
Mám zajem o budovací a nebo Realtimová Strategie
Díky moc za odpovědi a za rady
David50G
Člen
Odpovědět 
na konzole je toho málo a většina nestojí za to ani to koupit
martinrehakcz
Člen
Odpovědět 
kuba
trpico mám na pc a určitě se mi to líbí,takže jestli je to na xbox,tak bych do toho šel,i když nevím jak s ovládáním
Twix
Člen
Odpovědět 
halo wars
David50G
Člen
Odpovědět 
Twix
pravda na to jsem zapomněl asi nej strategie na boxe
kuba
Člen
Odpovědět 
A co tohle ovládání hlasem Tom Clancy End War?
David50G
Člen
Odpovědět 
kuba
přestane to bavit já to měl a je to sranda nma pár dní pak tě to omrzí
kuba
Člen
Odpovědět 
Halo wars jsem měl moc mě nebavilo ale třeba Pán Prstenu bitva o středozem2Mě bavila hodně ale já debil jsem ji vyměnil
Tak já nevím to tropico3 je docela drahé a to End War mě docela láka i cena je dobrá
HANY
Člen
Odpovědět 
Parádní je R.U.S.E.

http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/elysium.search?searchFilters=WGJveCAzNj AjZGVwYXJ0bWVudDpnYW1lc1wvcGxhdGZvcm1zXC94Ym94XC0zNjAh&search=R.U.S.E.
RodneY69
Člen
Odpovědět 
kuba
Halo Wars je paradni fakt perfektni ovladani na miru site pro konzole.
Zabavny singl. To urcite vyzkousej.

Pak jsem hral jeste Tom Clancy's EndWar.
Je tam to hlasovy ovladani, coz je hodne zajimavy.
Funguje prekvapive dobre.
Jenze jinak je hra docela spatna. V Singlu se jen pretahujes s nepritelem o mapy. A vytlacujes ho. A az obsadis dost policek, vyhral si kampan
Jinak mi jeste hodne moc vadilo ten system kamen, nuzky, papir.
Vrtulniky si ani neprdnou proti obrnenemu transporteru (jeden obr. transporter znici klidne 5 vrtulniku ) . Obrneny transporter si neskrtne proti tanku. A Tank si neskrtne proti vrtulniku.
Takhle to tam prakticky funguje. Sice jednotek je o neco vic, ale je jich ve vysledku hrozne moc malo.
kuba
Člen
Odpovědět 
Hrál jsem demo Tom Clancy's EndWar a nebylo to tak špatné.
Myslíte že kdybych jsi to koupil udělal bych blbost?
Protože Halo Wars nechci i když říkáte že to je dobrý
chtěl bych právě Hardcore strategii kde fakt musím přemyšlet,ale asi taková na xbox není co?
Díky moc za odpovědi
kuba
Člen
Odpovědět 
A co Red Alert3?
Twix
Člen
Odpovědět 
kuba
koukni na youtube na videa
Dassman
Člen
Odpovědět 
Ještě jsem nehrál strategii na X-ku, ale osobně jsem stejně přestal hrát strategie celkem před dlouhou dobou takže neporadím Pro mě nej strategie na PC byli a jsou Tzar a Majesty
Anime DVD UK
Odpovědět 
i love this game, might get one pretty soon
http://www.otak ucastle.com
Odpovědět 
this might be a good war :D
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |