gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 5
Členové - 0
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

The Darkness 2

Autor Zpráva
Anonymní
Odpovědět 
Tak co říkáte na toto ?? Už se nemůžu dočkat.

http://www.youtube.com/watch?v=2Z2GW6E8pM8
Batou
Moderátor
Odpovědět 
rezjarda klid zase

Jinak já se na tu hru těšim, demo bylo skvělý, aj ta grafika je vážně stylová.
Anonymní
Odpovědět 
A dám Ti jednu radu, než někomu začneš nadávat do socek apod., zkus se nejdřív podívat sám na sebe, kritizovat umí každý. Předpokládám, že Tě živí maminka či tatínek, případně oba (určitě jsou na Tebe pyšní) a jediný co jsi sám dokázal sedět u hry... sám nemáš nic, nikdy sis na nic pořádnýho nevydělal a budeš machrovat a urážet ostatní.. kdyby Ti nedali na jídlo, umřeš za pár dní hlady, kdyby Ti nekoupili oblečení budeš chodit nahej a kdyby Tě vykopli na ulici umrzneš do 2 dnů ..... zamysli se trošku nad sebou...
Anonymní
Odpovědět 
Moderátor: Měli by jste si tu hlídat trošku úoveň, takoví jakotamten tu akorát kazí dojem, když sem přijde někdo novej jako třeba já... vypadá to tu jak někde ve školce nebo zvláštní škole... Hezký den.
Batou
Moderátor
Odpovědět 
Anonymní
Nj, ale ono je to těžký když nám admin furt nedal možnost banovat
Anonymní
Odpovědět 
Batou: tak přitlačit na admina, je sám proti sobě
rezjarda
Člen
Odpovědět 
si trapnej sam si zacal urazet zalez do nory!
Anonymní
Odpovědět 
Já nikoho urážet nezačal a moc dobře to víš, teda pokud máš dostatečně vysoké iq na to to pochopit. Ty jsi se tu začal navážet do uživatele, který nic neřekl, tak toho už nech, s každým dalším příspěvkem se jen ztrapňuješ. To Tě doma nenaučili nic jinýho než otravovat a nadávat ? A zeptej se prosím už konečně své učitelky češtiny, jaké písmeno se píše na začátku věty, jestli malé nebo velké.
Silwer
Člen
Odpovědět 
Volové bavte se o Darkness...je mi fuk jestli to někdo hraje flashnutý...spíš mluvte ke hře...nadávky si nechte na líbimseti!!!
rezjarda
Člen
Odpovědět 
rekni mi kdy a kde ty zmrde!vic nepis!
Anonymní
Odpovědět 
Silwer další takovej? Víc vykřičníků větší důraz? Myslíš, že deseti vykřičníkama zhodnotíš svůj přísppěvek? Sakra co to sem chodí za školku ..
rezjarda
Člen
Odpovědět 
pravda ja vul jen odpovedel a hned urazky,proste nekoho sere ze hraju driv nez to vyjde hold boj no uz nepisu budu jen prihlizet radsi.anonymni by se mnel naucit brat nazor.snad u darkness 2 nevytece
Silwer
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Vykřičník měl zdůraznit aby to skončilo...ale opravdu to nemám potřebu vysvětlovat někomu kdo si honí ego na foru o hrách

Tak či tak,to nikoho nezajímá takže zpět k tématu o hře..Kdo ji hrál a jaká je?
petiiik
Člen
Odpovědět 
Ůplně miluju ty co frajeří někde na fóru ale v reálu by držely hubu to se mi nejvíc líbí
rezjarda
Člen
Odpovědět 
a dost tady
Anonymní
Odpovědět 
petiiik (já sem jinej anonym aby jsi neřekl), vidim že je pravda co se tu psalo, že sem chodí dost hloupých děcek ještě.. nějak nechapu to s tim realem, tady jde o podstatu nazoru, je jedno jestli nekdo mlči nebo mluvi nekde v realu o necem, co to s tim ma delat, vzpamatuj se taky, si stejny pako jak ti ostatni pubertaci tady a jediny co by se ti melo libit a co by jsi mel milovat je ten tvuj trapnej kroužek nad U.

Znám dost lidí co se sem neregistrovalo právě kvůli takovým fakanům co to tu zamořují svýma stupidníma nevyzrálýma kecama a raději šli jinam. Jak psal kolega, dokud to tady bude vypadat jak vypadá a budou sem chodit převážně hloupé děti, zhnije to na mrtvém bodě. čau
admin
Administrátor
Odpovědět 
tak hotovo vybanováno
sir
Odpovědět 
Včera jsem to rozjel a není to vůbec špatné. Grafika mi sedí, hlavně její styl a ke komixu se hodí, ale je pravda, že v některých lokacích bych čekal trochu víc. Graficky spíš takový nadprůměr s pěknou stylizací. Hratelnost není špatná, daleko větší důraz je kladen na využívání temnoty a zároveň její vylepšování. S protívníky si můžete pěkně pohrát, což potěší, jejich inteligence je průměr (hraju na hard). Celá hra je o hodně více akčnější, takže to první díl skoro vůbec nepřipomíná. Uvidím jestli se časem té akce nepřejím, ale zatím je to chytlavé. Příběh mě netáhne jako v prvním dílu, což zatím beru jako největší mínus.
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |