| Autor |
Zpráva |
modryklucina
Člen
|
5 Srp 2010 16:16
http://videogames.yahoo.com/events/plugged-in/no-sale-2010-s-most-disappointing-games /1406982hlavne u Blur me to docela mrzi.. Bizzare creations mam rad..ale je fakt ze to jak se vysrali na komunitu od nich nebylo pekny
|
need4beat
Moderátor
|
5 Srp 2010 16:22
modryklucina Alan Wake je asi největší zklamání, co se prodejnosti týče...5 let je vážně dost...to hodně lidí odradí...moc dobře si pamatuju na E3 2005, kde vývojáři slibovali vydání koncem roku 2006, kdo tehdy čekal, že se to protáhne o další 4 roky...
|
modryklucina
Člen
|
5 Srp 2010 16:25 - Změnil/a: modryklucina
nevim ale troufam si tvrdit ze kdyby tehda vydali i klidne nejaky polotovar tak toho prodaji mnohem vice nez ted  jeste to pak zabil MS kdyz si naivne myslel ze to muzou v pohode postavit proti Red Dead
|
need4beat
Moderátor
|
5 Srp 2010 16:45
modryklucinanjn, známe MS...HDMI port nepotřebujeme, HDD nepotřebujeme, v pohybovém ovládání budoucnost nevidíme, Blu-ray je zbytečný
|
Mjolln
Člen
|
5 Srp 2010 18:29
Přitom Alan Wake je dobrá hra jak svině.
|
Martoch
Člen
|
5 Srp 2010 18:36
Mjolln
Jj, Alan je super, zrovna jsem sosnul ten Signal a jdu pařit! Seru na nějaký prodeje a hodnocení, jak to tady někteří moc prožívaj.. třeba Blur i Split Second se mi taky dost líbí a na PC to hraji!
|
Krutan CZ
Člen
|
5 Srp 2010 19:11
MartochTy na to seres jenze diky ten spatnejm prodejum se nedockas pokracovani
|
StefiCZ
Člen
|
5 Srp 2010 19:19
Martoch Jo no presne jak rika Krutan a spatny prodeje sou i treba diky vecem jako: .... zrovna jsem sosnul ten Signal a jdu pařit! Seru na nějaký prodeje a hodnocení.... :D :D :D
|
Robin
Moderátor
|
5 Srp 2010 19:34
Alan wake prodal 500 000 kusu, mozna se vam to zda malo, ale je to super vejvar, 500 000 x rekneme 1100 korun a mate prijem 550 milionu! Kacek, to neni tak zly  sice se k nim dostanejen pulka, ale i tak, mit 300 milionu za hru, tak zklamanej nejsem
|
Martoch
Člen
|
5 Srp 2010 19:34
StefiCZvšak jsem si stáhnul ten Signal za body z Live (tím podporuji hru i MS), a hra říkám že je to supr a koupil jsem ji (nestáhl ji)! takže nevím co meleš jsou prodeje špatný kvůli třeba těmto věcem  A že nebude pokračování? toho bych se nebál!!
|
modryklucina
Člen
|
5 Srp 2010 19:35
Robinpulka?? jako ke komu...vzdyt vyvojari nemyvaji ani tretinu  vzpomen na Heavenly sword...ktereho se prodalo cca 1,5 a vyvoj to nezaplatilo..a to nebyl ani zdaleko tak dlouholety projekt
|
Robin
Moderátor
|
5 Srp 2010 19:37
modryklucinaKapitalismus
|
Krutan CZ
Člen
|
5 Srp 2010 19:58
modryklucinaTak tak... Mit 300 melounu by bylo pozitivum kdyby jim to vydelalo,jenze takhle se nazaplatil ani vyvoj
|
modryklucina
Člen
|
5 Srp 2010 20:01
na druhou stranu je to smutny jestli 1milion u AAAhry nestaci na pokryti nakladu...
|
BlackHawkCZ
Člen
|
6 Srp 2010 08:36
AW doplatitl na jednu věc a tou byl opět hype. Jasně, možná to vydání tvralo dlouho (což kurva trvalo), ale pak to začali hrozně hypovat.....A díky hypu toho lidi čekali od této hry daleko víc.....
To samé můžeme teď pozorovat u MAFIE.....snad to tak nedopadne....
|
kuba
Člen
|
6 Srp 2010 09:18
BlackHawkCZ To máš pravdu alana jsem dohrál na 1000G hodně mě zajual příběh hry jinak dobrá hra měl jsem to jen pujčený ale když to mělo vyjít tak jsem čekal že to bude pecka ale hovno zlatá rybko Doufám že takhle mafie2 nedopadne
|
need4beat
Moderátor
|
6 Srp 2010 10:09
Robin"500 000 x rekneme 1100 korun" 1100 kč? to jsi docela přestřelil  vývojáři to určitě neposílají prodejcům za VC 1100kč  ty ceny se pohybují maximálně do 10 EUR...
|
Robin
Moderátor
|
6 Srp 2010 10:19 - Změnil/a: Robin
need4beat
ono by to platilo, pokud by se ta hra prodávala za 1500, ale mám pocit, že Alan Wake šel do prodeje okolo litru co si pamatuju, takže tam musíme opravdu ubrat, nicméně i tak, 500 000 prodanejch kusů by pro každej jinej titul byl supr úspěch, u Alana ovšem nevíme kolik byly náklady, ale mě to teda osobně nepřijde jako hra, na který by nějaký extrémní náklady byly vidět
tam jde hlavně o příběh
ty lokace jsou furt stejný, stejnej les atd Alana dělá příběh a atmosféra, ty náklady tam prostě nejsou vidět
vezmi film od Michale Baye, tam vidíš každe dolar a takhle si představuju i velkou herní produkci, variabilní, rozsáhlé, efektově náročné, fyzika, engine atd atd
|
Johnny
Člen
|
6 Srp 2010 13:11
Robin 500 000 tisíc kusu je na takovou očekavanou bombu docela propadak...spíš to mluví o tom že většina hraču vlastní ps3 :D
|
konina
Člen
|
6 Srp 2010 14:20 - Změnil/a: konina
Ne spíš to mluví o tom že lidi radši MP
|
modryklucina
Člen
|
6 Srp 2010 14:27
koninanesmysl  amici nejsou lidi RobinAW sel za litr tady v cesku..jinde ve svete byla cena normalni jinak 500 000kusu je uspech mozna tak u hry typu 50cent ale tohle je opravdu maaaaalo ty lokace jsou furt stejný, stejnej les atdAlana dělá příběh a atmosféra, ty náklady tam prostě nejsou vidětto je sice hezky ale ti zamestnanci asi nepracovali zadarmo ty roky  naklady se kurva natahly
|
BlackHawkCZ
Člen
|
6 Srp 2010 14:30
modryklucina50 cent blood on the sand měl dokonce možná víc prodaných kusů
|
Batou
Moderátor
|
6 Srp 2010 14:57
Za tohle vsechno muzou pirati  kdyby alan vysel na ps3 podle me by mel lepsi prodeje, a to jenom ztoho duvodu ze se na nej nepali  .
|
Krutan CZ
Člen
|
6 Srp 2010 15:36
Batou
|
Johnny
Člen
|
7 Srp 2010 13:11
Batou častečně souhlasim........oni vydají tak paradaní hru pouze pro xbox.......a zrovna na ten kterej ve světla her značně upadava....kdby to vydali na pc,ps3 a xbox najednou tak pak by možna trhnul rekordy.......ale pouze na xboxu nema šanci...
|
Silent Hill
Člen
|
7 Srp 2010 13:48 - Změnil/a: Silent Hill
RobinNaprostej souhlas, dohrál jsem to u šváry a ... Alan Bejk má dobrej příběh, ale tím to končí, stejnej les a střílení vlastně pořád o tom samém...na to co z toho dělali za mě dávám 7/10 Je určitě více her, které mě bavily více než Bejk...
|