gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 3
Členové - 1 [ menuyqa ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HRY /

Uncharted 3

. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
Tak a je to tady:

http://ps.hrej.cz/recenze/uncharted-3-drakes-deception-3801/

desítkový hodnoceni, paráda.. příběh na hovno, lokace pouze v poušti, nic extra hádanky, přesto destíka určitě si to nekoupim (teda asi určitě ), ale rád si to půjčím
Sonny
Člen
Odpovědět 
VERDIKT:Je Uncharted 3 nejlepší hrou roku? V žánru dobrodružně akčních her rozhodně. Vlastně, v tomto žánru jde pravděpodobně o nejlepší hru vůbec. Jak už jsem někomu říkal: Pokud si máte tenhle rok zahrát jednu jedinou hru, musí to být Uncharted 3. Tak úžasný zážitek to je.
10 / 10

EG
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
Sonny
na games.tiscali dali taky 10 ;)

btw. jakej máš vůbec nick na ps3?
modryklucina
Člen
Odpovědět 
je to zase tuna hype... nakonec to bude potreti to same
a pokud si tento rok zahrat jen jedinou hru tak Dark souls.. to je jedinecny zazitek
Anonymní
Odpovědět 
jo je to jen hype jednicka byla dobra ale dvojka uz totalni nuda pekne se na to kouka ale na hru roku a 10 hodnoceni rozhodne nemela a to stejne trojka ted uz je to jen obyc dobra hra rozhodne ne na hodnoceni 10/10
Anonymní
Odpovědět 
Anonymní
přesně,je to jenom hezká hra která po 10 min nudí,a víc už se tady o tom nebudem bavit
Sonny
Člen
Odpovědět 
Anonymní
Anonymní
Odpovědět 
Sonny
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
hezká recenze na IGN 10/10
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Proste Uncharted je nejlepsi, multak je bezkonkurencni a singl taky
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
Robin
prostě Naughty Dog maličké studio soustředící se na jednu platformu a co dovedou
Robin
Moderátor
Odpovědět 
need4beat
Uncharted 1,2,3 > nez ..... 1,2,3
konina
Člen
Odpovědět 
Hra vypadá opravdu famozně,ale MP opravdu hrozně,je to jak mercenaries 2
Martoch
Člen
Odpovědět 
se mi to zdá, nebo ta postava nějak divně běhá a vypadá jako byl pořád zhrbenej, nevím.. takový né moc reálný (hýbe se jak retoš, teda podle mýho názoru)
to Cole (nebo jak se jmenuje) z Infamous mě připadl na psku lepší a víc sympaťák
Sonny
Člen
Odpovědět 
Martoch

no vidis to a prave animace a hlavne animace Drakea chvalily opravdu hodne,ale tak kazdymu to prijde jiny no
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Vypada to mozna komiksove, ale co uz video neukaze, ze je to nehorazne zabavny, skvele se to hraje, proste multak multaku nej na PS3, ma druhym miste Killzone 3
Martoch
Člen
Odpovědět 
SonnyRobin

jj však to nikomu neberu, ale není prostě můj šálek kávy
teď si raději koupím Batmana, po tom co to všichni vychvalujete a na Battla taky seru zatím, až padne cena.
Sonny
Člen
Odpovědět 
Martoch

jj urco vem radsi batmana nez battla....
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Vyborne, tak uz tu perlu jedu, vzal jsem to pro jistotu hned 4 x
Sonny
Člen
Odpovědět 
jenom 4x ?
Robin
Moderátor
Odpovědět 
jůlk

nekecám
Sonny
Člen
Odpovědět 
nemam slov
akon
Člen
Odpovědět 
Robin
Dej mi jednu
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
Robin
na co omg? tos kupoval pro známí, že? ;)
Robin
Moderátor
Odpovědět 
je to prostě pecka, co kdyby se ti to poškrábalo a tak, musíš mít zálohu
RazerKteo
Člen
Odpovědět 
proste dohraje 1BD nahodi tam 2BD pak 3..4 a porad stejnej pribeh
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Ty pico, to je takovej nahul ten singl player, 11/10, kazda jina hra na ps3 je proti tomu trapna
Sonny
Člen
Odpovědět 
Robin
Michalk
Člen
Odpovědět 
Já pro ní letím zítra -slyšel jsem že singl je fakt pecka!
Robin
Moderátor
Odpovědět 
Michalk
Uplne jiny pojeti nez jedna a dvojka, ma to neskutecne hutnou atmosferu, je to jak Sherlock Holmes
. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |