gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 2
Členové - 1 [ menuyqa ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Uncharted (PS3) za Orange Box (XBOX360)

Autor Zpráva
MarekLucin
Člen
Odpovědět 
Vyměním hru Uncharted Drake´s Fortune pro PS3 ve 100% stavu za hru pro XBOX360 Orange Box, také ve 100% stavu.
Nebo jen za manuál této hry, tedy manuál z anglické edice hry Orange Box.
Pouze 100% stav, nepomuchlán, nenatržen.
Piště nejlépe na MarekLucin@seznam.cz
modryklucina
Člen
Odpovědět 
ja bych to asi bral covece
MaekLucin
Odpovědět 
Proč ne.
A nabízíš celý Orange Box nebo manuál?
Já jsem sběratel a Orange Box mám, ale s poškozeným manuálem, tak mi jde o to aby byl opravdu ve 100% stavu, žádné pomuchlání nebo natržení.
Můžeme se domluvit.
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
modryklucina
Uncharted teď hraju znova kvůli trofejím ta hra se mi nikdy neomrzí navíc jí teď všude prodávají jako platinovku za 799kč...
MarekLucin
Člen
Odpovědět 
Uncharted je fakt pecka.Já mám doma 2ks a proto se jednoho zbavuju a protože mám u OB poškozen manuál chci toho využít.
Uncharted teď hraju podruhý a moc se bavim.Kdyby byl novej Tmb Raider alespoň trochu jako Uncharted, vůbec bych se nezlobil.
Hlavně ty souboje, ty jsou v Legend dost otřesný.
modryklucina
Člen
Odpovědět 
MarekLucin ozvi se na mail.... modryklucina@seznam.cz
modryklucina
Člen
Odpovědět 
hej cus nejak jsem na tebe pozapomnel napis mi dyztak na mejla adresu a posleme to ju?
MarekLucin
Člen
Odpovědět 
Ahoj, omlouvám se, Uncharted už je pryč.
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |