gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 1
Členové - 1 [ xManitua ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / STARÉ FÓRUM /

Viva Pinata

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Crash79
Odpovědět 

jak je to s tou ceskou lokalizací…to sou jen titulky nebo i namluvený česky…

David
Odpovědět 

Co jsem slyšel a četl v recenzích, je to i namluvené! http://games.tiscali.cz/…cz/index.asp

klokan
Odpovědět 

Mám jí a je tam i dabing.Moc pěkně udělanej.Je to super,je mi 30 a blbnu s tím jak malej:-))Chytlo mě to víc než GOW

SanyXX
Odpovědět 

hele lidi nemůžu serozhodnout mezi gow a viva pinata newim co si mam pořídit dřív hlavně nejsem na livu a chvíli to potrvá poraďte někdo!!!Viva pinata má asi asi delší hrací dobu ne oproti gow???

miki
Odpovědět 

[4] SanyXX :Tak tady se těžko vybírá Gears of War je akční Viva Pinata je taková oddechovka.Jestli máš rád akci a něco co si ještě nehrál kup Gears of War,ale jestli máš rád něco klidného,máš rád tenhle žánr tak kup Vivu Pinatu.Je to těžké ono je to hodně rozdílné já bych volil jako první hru Gears of War at vidíš co x360 dokáže.

SanyXX
Odpovědět 

[5] miki :je mi to jasný mám rád jak akční tak oddechový viva pinata mě hodně utvrdila v tý češtině.Gears of war je fak pecka všechny videa a skrýny vypadaj fak pěkně ale někdo tu zahlásil že se to dá dohrát za jeden den když ktomu sedneš v 8 a zkončíš ve 21.Tak abych to neměl dohraný za pár dní a pak čekal celej měsíc než si našetřim cash na nějakou hru.Viva pinata vydrží dýl nebo se mýlim?

miki
Odpovědět 

[6] SanyXX :Tak já moc doma nejsem já to ještě stále hraju.Někdy hraje přítelkyně a ještě stále hrajem.Pokud nejsi člověk,který vydrží hrát 24Hod.v kuse a nějakou tu hodinku na vrch tak ti vydrží.Co se Gears of War týče tak ten se dá dohrát také celkem rychle na tu lehkou obtížnost.Čeština v Pinatě nemá chybu a doufám,že bude ještě hodně her tak dobře namluvených.Opravdu ač jsem četl,že Pinata se neprodává podle očekávání „jak Rare tak Microsoftu“ tak se tahle hra opravdu povedla a Rare má pochvalu,protože tohle je opravdu originální hra.A přakladu dávám za 1.Jak Gears tak Pinata ti vydrží to si myslim já.Já bych volil Gears of War.Pinata je taková hra na odreagování a řekl bych pro lidi co už mají i třeba jednu hru.Tím nechci říct,že je špatná jen si u ní prostě odpočineš.Jestli chceš poslat foto jak máme už zahradu nebo něco podobného nené problém mám digi foták.

SanyXX
Odpovědět 

[7] miki :necham si to projít hlavou já mam jenom 3hry Pg3,kameo a dead rising ale her neni nikdo dost.Já sem schopnej sedět u toho půl dne ale to sou vyjímky třeba jako oblivion nebo gothic3.

miki
Odpovědět 

[8] SanyXX :Tak kup klidně i Viva Pinata ta čeština je opravdu skvělá.Prostě nějak popřemýšlej ono není to lehké.A jinak máš dobrý hry PGR3 to je klasika a Kameo hrajeme ve dvou super gameska.No a Dead Rising nemá cenu komentovat tady člověk vidí co dokáže x360.No nejvíc je to vidět na Gears of War.Opravdu fyzika,grafika postav a prostředí,zvuky to nemá chybu.Pinata je po grafické stránce také skvělá,ale ta je hlavně originální je zábavná,pohodová,vytvářet zahradu,starat se o pinatky,nakupovat pro zahradu atd.Pokud máš rád na PC strategie tak tohle tě určitě bude hodně bavit.

SanyXX
Odpovědět 

[9] miki :to rád slyšim protože strategie a rpg to je prostě moje.Třeba u dead risingu mě hrozně zaujalo to levelování to je fak bomba.No mam o čem přemejšlet :-)

miki
Odpovědět 

[10] SanyXX :To já bude hlavně přemýšlet v březnu a přítelkyně také.Jestli máš rád strategie kup Vivu Pinatu má také moc rád strategie.Už se těšim na Halo Wars.To bude super realtime strategie.

SanyXX
Odpovědět 

[11] miki :mi povídej sem na to hodně zvědavej taky sem zvědavej na tiberian war. ale newim kde vezmu na březen pěníze protože toho vyjde víc.Každopádně zase se budu rozhodovat co dřív jelikož nemam moc velký příjmy

David
Odpovědět 

Pořiď si ještě Oblivion, když máš rád RPG. Jedna z nej her co jsem hrál! Dohrál jsem ji jak na PC tak ted na Xku a je to úžasný!

miki
Odpovědět 

[12] SanyXX :Souhlasim bude to náročné,ale jinak už se moc těšim na Forzu2,protože mám takovej pocit,že těch F1 se nedočkám.Jak jsem koukal na videa tak tohle je hra,která vypadá na PS3 opravdu dobře jak po grafické tak fyzické.A tady pochybuju,že Sony pustí takovou hru.Je to škoda docela bych jezdil za Ferrari i na x360.

SanyXX
Odpovědět 

[14] miki :forza bude skvělá otom není pochyb také oní přemejšlim no rozhodně halo wars určitě musim mít protože bude jenom na x360.Tiberian wars bude i na počítači.Je se na co těšit a spořit :-)

miki
Odpovědět 

[15] SanyXX :Na tohle nebude stačit jen nějaké malé prasátko.Jinak na Halo Wars se moc těšim ovládání bude určitě upraveno tak,aby se dobře hrálo i na gamepadu.A Forza mi trochu nahradí F1.To je jediná hra,kterou opravdu závidim hráčům na PS3.

SanyXX
Odpovědět 

[16] miki :Když si koupim vivu tak je v češtině ať jí koupim kdekoli ne?

miki
Odpovědět 

[17] SanyXX :Myslim,že ano.Jen si dej pozor na region USA je jiný než Evropa.Pokud je hra region free tak to nevadí.

SanyXX
Odpovědět 

[18] miki :já si to objednal z http://www.xbox-360.cz/ takže by to mělo bejt vpoho

miki
Odpovědět 

[19] SanyXX :Určitě Ano tam jsem to objednal také a druhý den jsem ji měl doma.Opravdu dobrý e-shop.

SanyXX
Odpovědět 

[20] miki :já si tam kupoval dead rising ale jediný co sem tam nepochopil je že maj reklamu na GoF za 1399 ale prodávaj ji za 1499 anebo kameo tam maj za 710 a dělaj na ni reklamu za 699 maj to nějaký popletený jinak dobrej shop posílaj to fak rychle.

miki
Odpovědět 

[21] SanyXX :Tak GOW už tam měli za 1400Kč.,ale už zvedli cenu.Co se cen týče jsou opravdu skvělé,ale uvidíme jak dlouho budou.Mám takovej pocit,že až se u nás x360 bude hojně prodávat tak ceny možná půjdou zas zpět.No třeba Kameo je v klasické edici.To znamená,že už je tady hra dlouho tak cena klesá.

SanyXX
Odpovědět 

[22] miki :no tak černě bych to neviděl zase tak hojný to nebude

miki
Odpovědět 

[23] SanyXX :Je pravdou,že tohle je jen odhad to se ted říct ještě nedá.Stejně hodně lidí zůstane u PC díky těm hrám atd.

SanyXX
Odpovědět 

[24] miki :bude to fachat na 50hz telce?

miki
Odpovědět 

[25] SanyXX :No tak tady někdo psal.že mu choděj hry,které jsou 60only tak asi ano.Já má jinou zkušenost.Jen to musíš brát tak,že já zkoušel DOA4.Možná pro klid bych zkusil napsat na ten e-shop.Já si myslim,že problém nebude.

SanyXX
Odpovědět 

[26] miki :před chvíli sem tam psal a odepsali mi že jenom na 60hz nejhorší natom je že už to mam objednaný.Naštěstí máme v obejváku plazmu ale je to na prd když přijde mamka a bude chtít koukat na tv a ne na mě jak hraju pinatu nebo GoF nepatří zrovna mezi ty který by semnou hráli na splitscrenu.

niko
Odpovědět 

[27] SanyXX :jj znám já už mám s rodičema dohodu musim je pustit na zprávy a pak když něco dávaj tak do 10 jinak je tv moje a funguje to perfektně :-)

SanyXX
Odpovědět 

[28] niko :taky mě něco takovýho napadá jinak to asi nepude si myslim že třeba piňaty snese dobře ale třeba gow ztoho nebude asi načená :-) už sem to zkoušel s dead rising a moc sem neuspěl např moje ségra ztoho měla zlí sny prej furt slyšela zombíky :-) no každopádně to tak vyřešim jinak newim

miki
Odpovědět 

[29] SanyXX :Tak my máme dvě telky já a přítelkyně hrajeme na LCD a mamka atd.tak má druhou.My bychom asi nemohli mít jednu telku,protože ono dívat se na nějakou pojištovnu štěstí atd.tak to bych asi nemohl.Jednou si vzpomínám jak mamka chtěla nahrávat seriál Tak jde čas.Tohle je nekonečnej seriál.Těch videokazet bylo celkem dost.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |