acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 11
Členové - 6 [ Michal, Batou, Twix, BlackHawkCZ, Silwer, Sonny ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Vyměním hry

Autor Zpráva
kuba
Člen
Odpovědět 
Ahojte vyměním GTA IV plus Splinter Cell Double Agent uvnitř je 48hodin gold účet
Nejraději za Bordelands nebo Dantes inferno plus můj doplatek
Můžete i nabízet i jiné hry
Díky
kuba
Člen
Odpovědět 
Obě hry jsou komplet a jen jednou dohrané a hrané pouze z hadru
Nabídky pište sem
Mám velký zájem o bordelands nebo dantes inferno plus můj připlatek dám max 500Kč
Nebo bych také bral Bioshock1 bez příplatku klidně bych to vyměnil za obě dvě hry
dollhouse
Člen
Odpovědět 
Za GTAcko ti dam Lost Planet + Lego Batman co?
kuba
Člen
Odpovědět 
dollhouse
sorryn emám zájem ale díky za nabídku
kuba
Člen
Odpovědět 
Ahojte nová nábídka přidám ke GTA IV a SC Double Agent Pán prstenů bitva o Středozem 2 vše na xbox360 vše komplet a super stav hrané pouze z hadru
Vyměním klidně i všechny tři za jednu lepší
Nabídky pište sem díky moc
louli
Člen
Odpovědět 
kuba
Skate za pana prstenu ?
konina
Člen
Odpovědět 
kuba
skate 2
halo 3
kuba
Člen
Odpovědět 
konina
Halo bych možná bral ale skejtaci mě neberou
Neměl by jsi něco jiného na výměnu?
louli
Člen
Odpovědět 
kuba
king kong , , nfs carbon , , eragon , test drive unlimited , tony hawk american wasteland , arcade disk 2x , banjo kazooie nuts a bolt , face breaker , tomb raider legend , kameo , sega superstar tenis , tony hawk proving ground , fifa 09 , skate
kuba
Člen
Odpovědět 
Hoší díky za nabídky ale měl bych spíš zájem o nějaké akční hry a nebo NBA
Tomb raider legend jsem už udělal
kuba
Člen
Odpovědět 
Hoši už mám jen na vyměnu GTA IV nebo také prodám za 300kč platba na účet nebo osobka v Hodoníně
kuba
Člen
Odpovědět 
Gta prodáno
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |