acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 8
Členové - 6 [ Sonny, Marty, Michal, Batou, Twix, BlackHawkCZ ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Vyměním hry

Autor Zpráva
Avantasia
Člen
Odpovědět 
Army of Two : The 40 Day
Assassins Creed 2
klof
Člen
Odpovědět 
Nabízím za Army of Two : The 40 Day hru Avatar
petiiik
Člen
Odpovědět 
co takhle za as 2 nebo army to je jedno saints row 2, lord of the rings conquest nebo mercenaries 2, nhl 09 ??
dollhouse
Člen
Odpovědět 
za Army dam Bioshock 2+Lost Planet co?
Anonymní
Odpovědět 
Avantasi_ za SC 2 nebo Army of two - Fifu2010, beeing 2008, condemned 2, turning point?
Avantasia
Člen
Odpovědět 
chlapci nemáte něco jiného třeba ?
dollhouse hele to se mi docela líbí odkad seš ?
KennyJJF
Odpovědět 
Koupí, nebo wymění někdo original LEGO Batman a PURE w jednom komplet balení se wším wšudy wšechno česky cena 650Kč za za obojí... Spěchá, nekdo se pls ozwěte, kontakt - tel:776731468, ICQ 406-321-643, ale na telefonu sem k spíš k zastižení... Díky za každou odpowěď
dollhouse
Člen
Odpovědět 
Avantasia
jsem z Jihlavy,ale posta mi problem nedela,nebo par kilaku muzu dojet na motorce
Avantasia
Člen
Odpovědět 
dollhouse
hele to já sem z pelhřimova to je za rohem :D
dollhouse
Člen
Odpovědět 
Avantasia
fajn,ale lost planet uz chce jeden klucina,tak se na nej nechci vykaslat..ale mam dead space,tak jak to vymyslime?a do toho pejru klidne pristi tejden prijedu
Avantasia
Člen
Odpovědět 
dollhouse
hele toho bioshocka a co k tomu co máš za hry klidně náký starší
Anonymní
Odpovědět 
http://www.playcentrum.cz/bioshock-2-xbox-360-656302.htm
http://xbox-360.surtep.cz/hry/army-of-two-the-40th-day/
Podle me bi ti nemel nic pridavat protozhe prodela
Avantasia
Člen
Odpovědět 
no chytrej anonyme já sem to nenabídnul že mi k tomu něco přidá to on se sám nabídl že mi přidá hru tak proč bych to nebral
dollhouse
Člen
Odpovědět 
Avantasia
pak uz mam jen Dead Space,ten nemam ale jeste dohranej.Tak co kdybysme to nechali Bio2 za Army2 a ja si pro to prijedu do Pejru..hm?pristi tejden bych to videl nekdy
dollhouse
Člen
Odpovědět 
Avantasia
tak jak???
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |