gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 1 [ Nifty ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / STARÉ FÓRUM /

Xbox 360 Dema

Autor Zpráva
Reeko_182
Odpovědět 

Cus chci se zeptat jestli se daj dema na Xbox 360 stahovat i normalne z netu nebo se musi pres Marketplace…dikes :)

miki
Odpovědět 

[1] Reeko_182 :jen marketplace dema normalne na netu nejdou stahovat jen na x360 luzba Live je jedno jeslli silver nebo gold dema se daji stahovat na obou jak placene tak neplacene

Reeko_182
Odpovědět 

[2] miki : Ahoj Miki, tak uz sem ho koupil :) Je to kotel :) Kazdopadne mi v praci nejde rozchodit pripojeni :( Mam sice 10MBit ale pise mi to ze nemam dostatecej MTU :( kazdopadne dal sem to na monitor a malem sem brecel stestim kdyz sem videl grafiku NHL 07 :)

miki
Odpovědět 

[3] Reeko_182 :Ahoj jsem rad ze je dalsi clovek,ktery je spokojeny tak jako ja grafika,hratelnost je opravdu uzasna hokej na x360 se EA povedl jinak to pripojeni taky mi to psalo,ale kdyz mel vypadek Live kvuli te akci jak budu vecer doma tak se na to kouknu a napisu ti jinak ty ten xbox budes mit doma nebo v praci

Reeko_182
Odpovědět 

[4] miki : Doma samozrejme, jenom nemam doma jeste rozbehanej net tak sem chtel v praci postahovat par demicek…ale nebudu lhat…dneska toho asi moc v praci neudelam :D

miki
Odpovědět 

[5] Reeko_182 :ten net je celkem dulezitej,ale jestli mas nejakou hru tak to zas takovej problem neni jinak to pripojeni je celkem logicke pokud trochu ovladas Anglictinu tak to neni problem, kdyz neco tak jsem daval ICQ

Reeko_182
Odpovědět 

[6] miki : Jasny pripojeni je v pohode ale vypada to ze nam firemni firewall blokuje porty na kterym live bezi :(

miki
Odpovědět 

[7] Reeko_182 :tak muze to byt i tim ono nevim jak u vas,ale mam pocit ze se to musi povolit,ale firma jako takova to bude mit dobre osetrene, aby se nekdo nenaboural hlavne ze znas postup na pripojeni

Reeko_182
Odpovědět 

[8] miki : No ja jsem sice administrator, ale bohuzel jsme nadnarodni korporace a router i vsechny firewally nastavujou ty nad nama :D takze mam holt smulu. Miky prosimte, kdyz budu mit doma cca megabit, pojedou mi hry pres Live?

miki
Odpovědět 

[9] Reeko_182 :muzes byt klidnej lidi to hrajou i na pomalejsim pripojeni jinak tak nejak jsem si to myslel ze je jeste nekdo nad vama ono bezpecnost dat dnes musi byt na prvnim miste,kdyz clovek vidi co dnes dokazi nekteri borci nabourat se do pocitace,ovladat ho tak to pripojeni na live u vas nebude mozny,ale doma to bude parada to budes spokojenej

Reeko_182
Odpovědět 

[10] miki : No doufam no :) Asi si budu muset koupit gold :D I kdyz to asi nevyuziju zas tak moc casu nemam :) Jde stahovat dema i bez placenyho membershipu? To je otazek :D Zeptal bych se na icq ale bohuzel doma net zatim nemam :(

miki
Odpovědět 

[11] Reeko_182 :to nevadi klidne se ptej ted jsem doma tak muzu psat tak dema,update atd.chodi i na silver muzes si i psat,ale hlasova sluzba hrani po live na to musis mit gold ja si ted take budu porizovat gold take moc casu nemam,ale vecer se se najaka ta chvilka najde

Anonymní
Odpovědět 
jhzf
rat0r
Odpovědět 
čau prosimvás jak se mám připojit na xbox live????mám net přes kabelovou televizi ethrrnet jsem zapolil do xboxu 360 i do modemu a furt nic nejde při testu to nechce najít ip adresu prosím pomožte mi jestli dělám něco špatně nebo jak dále ale xbox 360 je ůplně ůžasná konzole ta gafika senzace a na ovládáni je superní nic na xbox nemá.POKUD MOŽNO PIŠTE PROSÍM NA EMAIL:raz0r.3@email.cz v jméně razor je nula NE o děkuji přadem.
razor
Odpovědět 
rád bych si tady s váma pokud možno zahrál přes xbox live a jak dlouho budu moci používal gold konto???však se když tak přes email domluvíme
a ve jméně jsem se překlep jsem raz0r ne rator
Anonymní
Odpovědět 
mam xbox 360 slim stahuju si dema pak je palim a de mi to v pohode spustit je to trochu laborace ze slozkama kam dat stazeny demo ale de to
Anonymní
Odpovědět 
paleni demicek slozka Content do ni prijde slozka s nazvem 16X0 pak do ni prijde slozka pojmenovana nakymy cisly a v ni je teprve soubor hry. vetsinou se stahne soubor ve slozce ta je pojmenovana temi cisli priklad Content\0000000000000000\63589\soubor hry pak vypalit na dvd dou dat vice demicek priklad Content\0000000000000000\63589\soubor hry
\58763\soubor hry
\atd kolik bude mista
rezjarda
Člen
Odpovědět 
hele a jdou timhle zpusobem i dlcicka?
Anonymní
Odpovědět 
Hele a kde ty "demíčka" stahujete ? mě to vždycky hodí na stránky xbox a tam to chce abych se lognul :p jde to bez Xbox live ?
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |