acr_pc_300x300

diablo3_300x300

bf3_275x128

nfsr_darek_300x300

mw3_300x300

fifa12_300x300

Diskusní fórum o Xbox 360

Toto fórum si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.
!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Navštivte také náš web věnovaný výhradně konzoli Xbox 360 na www.xbox-360-shop.info.

xbox 360 recenze, hry, novinky, prodej

Právě online: Anonymní - 9
Členové - 6 [ Jack Henkel, xManitua, challenger, beeris82, varan117, xking ]
Nejvíc najednou přihlášených: 160 [23 Led 2012 22:01]
Anonymní - 152 / Členové - 8

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

XBox 360 + hra jen za 4290 Kč. Tlačíme ceny k zemi ! Hry a herní konzole XBox 360 za šokující

Autor Zpráva
drtka
Člen
Odpovědět 
XBox 360 + hra jen za 4290 Kč.
Tlačíme ceny k zemi ! Hry a herní konzole XBox 360 za šokující ceny.

URL
RayMan
Člen
Odpovědět 
FUCK OF
http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-arcade-edition-d133069.htm
Anonymní
Odpovědět 
není ten eshop jedním z nejhorších co se týče reklamace a kvality zboží , už ten název mi něco říka ale nejsem si uplně 100jistej zda liser to tu řešilo
akon
Člen
Odpovědět 
alza je podle mě nejlepší.Jsem tam stálým zákazníkem kvalita zboží super , dodání zboží do 24 hodin.Reklamace sice horší ,ale ani jednou jsem tohle nemusel řešit
Alluminium
Člen
Odpovědět 
U nich(prodejher) sem si koupil VGA kabel,nefungoval a reklamaci neuznali
Silent Hill
Člen
Odpovědět 
akon

Přesně tak souhlas, jednou jsem tam reklamoval základovku a ten "Podržtaška" co tam byl mi ji hned vyměnil na místě, tak nevím, ale s reklamací sem měl docela dobrý zkušenosti...

Ale jinak alza rychlý dodání, dobře zabalený, spokojenost

drtka
Dyť je to drahý jak prd*l, se koukni na www.heureka.cz a porovnej ceny šmudlo...
Anonymní
Odpovědět 
psal sem o prodejher.cz nikoliv o alze ... alza je bezproblemovej eschop :D
The next best king
Člen
Odpovědět 
drtka
Alone in the dark za 555..Ano skutecne tlacis ceny dolu
akon
Člen
Odpovědět 
ano zboží je opravdu zabaleno hodně kvalitně.Někdy mám problém se ktý hlavní krabici vůbec dostat.Vždy balík dostanu obalený 4-ma vrstvama kartonu + bublinková folie ...
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz 

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |