gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 6
Členové - 1 [ Nifty ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

Xbox 360 orig. hry

Autor Zpráva
KarlosinoZ
Člen
Nabízím originální hry na Xbox 360 a Nintendo. 99% stav,ani jeden škrábanec. Jediné co na nich není je pásek přes obal,jinak by byly 100%. XBOX 360: Jericho, Mass effect, The darkness, Fifa street 3, Turok, Sega rally, Tony hawks project 8, Euro 2008, NBA 2K8, Halo 3 - vše za jednotnou cenu 250 kč za kus. Nintendo - Harvest noon, Spongebob, Smarty pants, Avatar, Tomb rider Anniversary- vše za 450kč za kus.
e-mail: karel.zivny@seznam.cz
http://i40.tinypic.com/2r41xkl.jpg
http://i42.tinypic.com/2m5xlcy.jpg
http://i44.tinypic.com/2e2du6d.jpg
http://i44.tinypic.com/23jidth.jpg
Ludvacensored
Člen
Odkud jsi??
Anonymní
Ahoj Napiš mi prosím na ICQ koupil bych všechny ty hry na Xbox

ICQ-195-905-151
modryklucina
Člen
100% a co ty nemecke napisi? nejsou nahodou vsechny hry v nemcinee
Batou
Moderátor
modryklucina
Tak kdyby jsi uměl německy tak by to bylo 100% .
mires
Člen
Batou
Twix
Člen
tak smarty pants a spongebob a avatar jsou "komplett in deutsch" je to i na krabicce
Xkryton
Člen
Neni to ten co to tady prodaval pred tydnem jednu za 500,-kc? Alespon slevnil,ale pred tydnem tvrdil ze hry ma z gameline,ze tam pracuje mati. Jsem netusil ze gameline ma odhoz v Nemecku
KarlosinoZ
Člen
Kdybyses podival na to tema z minuleho tydne,tak se dozvis,ze jsem tam psal,ze je to ze zahranici.
modryklucina
Člen
KarlosinoZ no a kdyby ses podival na tema ktere jsem tu psal pred pul rokem, zjistil bys ze 100% stav neni hra v mongolstine ci jinych podivnych jazycich.. a mel by jsi pravdive uvadet co prodavas
Batou
Moderátor
modryklucina
Tak on nenapsal žádnou léž, jenom neříká celou pravdu .
modryklucina
Člen
normalni clovek si mysli ze je to normal verze. cca pred tim pul rokem jsem menil hru a povida typek ze hra je bez obalu ale uplne v poradku. a pak to zapnu a italstina, a on na to ja nevedel ze ti to bude vadit strategie se daji hrat i bez rozumneni, tam to neva.. aby se clovek jeste ptal zda to ma english titulky..
KarlosinoZ
Člen
hochu...100% stav znamena ze je to treba v anglictine? :D Ses ubohej..100% stav znamena,ze je to neposkrabane a original.. Kolik ti je 13? Tvoje mysleni na to vypada. ukaz mi v cesku uplne vsechny cesky hry..Je jich hodne malo
KarlosinoZ
Člen
Jestli nemas zajem,tak co sem vubec pises? tohle neni diskuzni forum ale bazar,diskuze si pis jinam.
KarlosinoZ
Člen
A nenapsal jsem 100%,ale 99%,tak jeste se nauc cist
modryklucina
Člen
cesky hry?? ja se bavim o normalnich anglickych verzich. pokud by si nekdo kdo neumi nemecky a z ty hry chce neco mit koupil tenhle shit , tak je to tak na pres hubu.. to je jak kdyby v obchodech prodavali hry a akorat se nezminili ze budou v nejakem sracim jazyku. ty bys byl treba spokojen ale nikdo dalsi asi moc ne
tatikk
Člen
hele tak co je to prodaný nebo ne a odkud si
KarlosinoZ
Člen
Nemcina je pro tebe sraci jazyk? Tak to bych mel poslat memu kamaradovi skinovi. Ten by ti neco rekl. Jo a anglictina je podle me sice lepsi,ale neni jedno jestli je to v nemcine nebo anglictine? Jo a v nemcine jsou jen ty na nintendo. Jinak na xbox je vetsina anglicky. Ale tak jestli nemate zajem,me to nejak netizi. Bud to prodam nebo si je necham.
KarlosinoZ
Člen
To mi chces rict,ze se kazdej uci anglicky? Ja se ucim treba 4 jazyky a u hry nevyuziju ani jeden,protoze ten kdo ma logicek mysleni to vyuzije a ke hre nepotrebuje titulky. Proste tu hru pochopi z deje a vi co ma delat. Je mi 21 let a uz jsem hodne her dohral,ale takove valy co tady pises to jsem jeste nezazil
modryklucina
Člen
KarlosinoZ jo nemcina je sraci jazyk.. staci rict v jakych jazycich ty hry jsou
KarlosinoZ
Člen
Ty hry jsou v anglictine.. Akorat ty na to nintendo jsou v nemcine.
Xkryton
Člen
Spis vypada ze je 13 tobe a psal jsi ze mati dela v gamelinu a mas je od ni. Taky jsi psal ze xbox nemas a jsou ti na nic,najednou si je nechas. Nejdrive si usporadej vsechny ty tve lzi
KarlosinoZ
Člen
Jo protoze jsem si xbox koupil..A nektere hry mam 2x,tak je prodavam
modryklucina
Člen
hele ty chytroline a jak to pochopis z deje kdyz nebudes vedet o cem to je
jako dejme tomu ze u zavodu by clovek moh amglinu ozelet, ale i tak pokud to jsou nejake klikihaky do mechaniky bych takovy skvar nedal
KarlosinoZ
Člen
Nepsal jsem o gamelinu,kde? Ukaz...Xbox jsem nemel..Koupil jsem si ho minulou sobotu
KarlosinoZ
Člen
Ale jako mas dost...
KarlosinoZ
Člen
zaviram toto tema,protoze kdyz chce clovek nekomu neco nabidnout,tak ho akorat nekdo dokaze nastvat. Kdyztak se nekdo jeste muzete ozvat,ale tady na tomto foru s tim koncim. Nevite co je slusnost
modryklucina
Člen
ja se slusne zeptal co ma znamenat ta nemcinajelikoz nejsi schopny rici v jakem jazyku jsou ty hry. tak si je nech a hrejte nemecky aj se skinem
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |