gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 4
Členové - 1 [ bombardak cz ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HARDWARE /

Xbox LIVE

Autor Zpráva
Murvudd
Člen
Odpovědět 
Zdravím,
rád bych si koupil Zaklínače 2 & 1 na X360. Na obalech je 'XBOXLIVE'. Znamená to, že bez Live si nezahraju, nebo tak něco? Budu potřebovat Xbox Live na stažení aktualizací systému? Můžu se připojit pomocí Wi-Fi?
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Cau, na Xbox si koupis pouze Zaklinace 2. Jednicka na Xko nevysla.

Jinak Live k te hre nepotrebujes. Pokud hra ma Multiplayer, pak na spusteni MP je Live potreba.

Staci zapichnout kabel od internetu do Xka a konzole se ti sama na internet pripoji. Staci jenom kliknout na Joint to Xbox Live.

Jak se vytvari ucet na live, tak to toho je tady fura, ale nejjednodusdi je, kdyz vlezes na stranky MS a tam si vytvoris email i s heslem. Az das na konzoli Pripojit k Xbox live, tak se proklikas az na zadani mailu a hesla. Tam zadas ty same udaje, ktere sis vytviril na strankach Microsotu.
Murvudd
Člen
Odpovědět 
Zaklínač 1 vyšel na Xko - jako Rise of the White Wolf :D
BTW koupil jsem si taky HDMI kabel, ale nevejde se tam spolu s napájecím kabelem. Elite - back
Pak jsem koupil nějakej 6ti kabelovej, ale na tom zas nerozjedu HD, i přes to, že to je HD kabel a TV HD podporuje :D Tak ještě bych zkusil hrát na monitoru - jakej k tomu potřebuju kabel? konektor na HDMI na desce nemám Tohle je moje deska, jestli to k něčemu pomůže: http://www.asus.cz/Motherboards/Intel_Socket_775/Striker_II_Formula/
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Murvudd
Nejsem si jistý, jestli ta hra vyšla. Ani ajchy na ní nejsou....

Jinak to HDMI ti musí jít

Jestli myslíš FULL HD, tak na FULL HD, tedy na 1080p nativně jede jen pár her. Zbytek je nejlepší spustit na 720p.

Na monitor se to tuším připojuje přes nějaký ty dvi konektory...
Murvudd
Člen
Odpovědět 
http://www.xbox-360.cz/konzole/xbox-360/hry/the-witcher-rise-of-the-white-wolf

Všude je to rozebraný, takže nekoupim Ale vážně mi tam ten HDMI kabel nejde dát společně se zdrojovým :D
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
Murvudd
tahle hra nikdy na X360, PS3 nevyšla...měla to být předělaná jednička pro PS3 a X360...vývojáři to nakonec ale zrušili, už někdy v roce 2009...
BlackHawkCZ
Člen
Odpovědět 
Akorat jsem to taky nasel.

www.google.com/m?q=The+Witcher%3A+Rise+of+the+White+Wolf+cancelled&client=ms-opera-mi ni-iphone&channel=new
Murvudd
Člen
Odpovědět 
Ach tak

Na X360 jsem dlouho nebyl a mladší bratr asi usmyslel, že chce hrát.
Tak zkoušim zapnou konzoli přes ovladač - ovladače nejdou - ani jeden, tak vyměnim baterky - opět nic. Ach bože Konzole jde, ale ovladače vůbec .(
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |