gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 5
Členové - 2 [ bombardak cz, kuba ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / BAZAR /

XBOX360 POMOC !

Autor Zpráva
Anonymní
Odpovědět 
Prosim o každou radu rozhoduji jse o koupi xboxu360 ale nevim kterou verzy jsi mám vybrat budto arcade viz.a nebo tu druhou.... jde mi o to na které verzy mi půjdou více pálené hry??
.....jinak prominte jestli jsem porušil v příspěvku pravidla ale fakt potřebuji poradit.....předem dík za každou radu...
http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs _CZ/-/CZK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=_R.z6oZKTSpSR0EjRWFBwx1z0000EJ1Nygb 3?ProductID=x_vD4QFH3PMAAAEYvjQYd8zA&CatalogCategoryID=7lrD4QFHqq4AAAEOnT803xij

alebo

http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs _CZ/-/CZK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=_R.z6oZKTSpSR0EjRWFBwx1z0000EJ1Nygb 3?ProductID=p1vD4QFHrfgAAAEcrMYdx0vA&CatalogCategoryID=7lrD4QFHqq4AAAEOnT803xij
Rhianna
Člen
Odpovědět 
Anonymní Teď už neflashneš žádnou, nová mechanika, konec flasherů takže si kup co chceš.............
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
Jak říkával můj oblíbený šmoula ve sejnojmeném seriálu: ,,Nemám rád flashaře" :D
Anonymní
Odpovědět 
Takže ty xboxy z electrowordu stojej za.....

Takže když jsi koupim jakej koliv z electrowordu tak tam žádnou pálenou hru nespustim ???
Rhianna
Člen
Odpovědět 
Anonymní Chytrej...... jak říkáš, ale není to jenom v Elektroworldu, můžeš ho koupit kde chceš Třeba v nějakým bazáčí sezeneš starou mechaniku, ale v nový konzoli nikoli.....
need4beat
Moderátor
Odpovědět 
Anonymní
tak se neomlouvej a příště takové vlákna nezakládej...
Peterek82
Člen
Odpovědět 
Rhianna: Lžeš
Anonymní
Odpovědět 
A je tady člověk co flashuje mechaniky z okolí táborska ??
Sonny
Člen
Odpovědět 
tohle asi nebude to pravy misto na takovy otazky...
Anonymní
Odpovědět 
for Sonny tak porad kde ???
bob
Člen
Odpovědět 
zkus to tady kamo

http://psp.games4you.cz/index.php
Sonny
Člen
Odpovědět 
jj tam asi najdes to co hledas....
seki
Člen
Odpovědět 
fleshnout jde i novou liteon mechaniku. Ale ORIGO JE ORIGO.
Rhianna
Člen
Odpovědět 
seki Aha tak to sorry, mám nějaké blbé info, každopádně se to řešilo i tady. ale to je fuk
seki
Člen
Odpovědět 
Rhianna
jj e to zbytecny.... jak rikam origo je origo a paleny hry ne-e.
martin86cz
Člen
Odpovědět 
čau.!
bombardak cz
Člen
Odpovědět 
martin86cz
Čus Martine...včera mi volal Erik, že máš nějaký problém s live...to bylo asi tím upgradem co testovali ne?Každopádně o víkendu na tuty dáme...ještě upřesníme jestli pátek či sobota....pivo, víno limo...všechno budeTak doufám, že se zůčastníš...Tengusa asi prodlouží pobyt v čechách..mi volal o víkendu...měj se
kobylka14
Člen
Odpovědět 
Snažíme se naistalovat xbox360 i s kinektem bohužel jsme se dostali do nabídky XBOXLIVE a nejde dát back...můžete někdo poradit co s tím???
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |