gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 5
Členové - 3 [ bombardak cz, kuba, Nifty ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / HARDWARE /

XBOX360 - TV alebo monitor ?

Autor Zpráva
Erikci
Člen
Odpovědět 
Zdravim pani, mam doma XBOX360 ale monitor mam HP LP3065 30" takze potrebujem ku konzole bud novy TV alebo monitor. Otazka je co je lepsie ? Budem ho mat polozeny na stole cize nebude od neho dalej ako 1,5m cize nic obrovske. Co by ste mi odporucili ?
akon
Člen
Odpovědět 
No řekl bych že to je jedno. Pokud od toho budeš sedět 1,5 metru tak stejně nemá cenu požizovat nic obrovskýho. Myslím , že ten monitor bude ideální.
hvejvoda
Člen
Odpovědět 
ahoj prosim te kdyz si poridim monitor na xboxe co vsecko k tomu budu potrebovat?
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
hvejvoda
budeš potřebovat následující:

- monitor

to je vše

další rada: google.cz ;)
hvejvoda
Člen
Odpovědět 
ty kraso to bych nerekl diky za radu. Ja myslel jako nejaky kabel aby to spolu fakcilo
Cru4l
Moderátor
Odpovědět 
proto jsem ti hodil nápovědu typu google... ptá se na to spousta lidí, přitom neni potřeba nic spešl.. pokud nezměnili povinnou kabeláž u monitorů či xboxů
hvejvoda
Člen
Odpovědět 
tak mam aspon nad cim premyslet jestli monitor nebo tv. Jinak diky za radu a pomoc
MaO
Člen
Odpovědět 
hvejvoda
když pudeš do monitoru tak si kup nějakej co má HDMI a repráky, nebudeš muset pak řešit další kabeláž. Já bych šel do telky pokud na ni máš prostor, přece jen to je uplně jinej level Tak hodně štěstí s výběrem
xManitua
Člen
Odpovědět 
Záleží čistě na tobě.. já mám menší TV, která je srovnatelná s vel. monitoru a hned bych šel radši do větší televize
Anonymní
Odpovědět 
tady se jedna o to ze bych to chtel na stul a hlavne proc premyslim o monitoru je ze bych si rad poridil k forze volant s pedali.
pupiq1
Člen
Odpovědět 
Já teda používám 82 cm lcdčko a zaslechl jsem že by na tom měli konzole pracovat nejlíp nestěžuju si efekty super a jsem od toho tak cca 2 metry ...
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |