| Autor |
Zpráva |
Hany
|
26 Čen 2007 12:07
Zapojil sem X box360 na LCD Philips a asi pětkrát to zamrzlo. POMÓÓÓC!
|
Moff
|
26 Čen 2007 12:29
S čim chceš pomoct, tim že si to připojil k telce to nebude, REKLAMUJ.
|
miki
|
26 Čen 2007 12:42
[1] Hany :no tohle mi delalo ze zacatku potom tri ledky a jasna reklamace ale i tohle se da reklamovat
|
Venomm
|
26 Čen 2007 14:34
jj, taky mi to obcas zamrzlo – tak jednou za tyden – pak jsem asi dva tydny vubec nehral, pustil jsem xbox a behem 5 minut mi to zamrzlo a po restartu jsem mel 3 ledky smrti
|
karlos
|
26 Čen 2007 14:46
.….….. pres leto a ty vedra to chce opravdu chladit tim pridavnym intercoolem…jeden stoji kolem 600,– a ten levnejsi kolem 250,– (nema vypinac tzn.ze jede porad) ja ho teda jeste nemam ale opravdu uvazuji o koupi….. byl jsem u kamosa co ho ma a po hrani sem si sahl na xko a opravdu byl znat rozdil byl krasnej studenej.
|
snake
|
26 Čen 2007 15:20
I ja koupil intercooler a nepomohl sice xko ochladi ale musel na reklamaci sekani bylo castejsi a trvalo to celkem 20 dni byl na opravu v nemecku
|
Kiny
|
26 Čen 2007 15:35
Stejny případ..nejdříve se zasekával a pak 3 červená světla…..teď jsem ho poslal na reklamaci….
|
Trubka
|
26 Čen 2007 19:32
je tu nekdo komu xko easte nikdy nezamrzlo.. me zamrzne obcas ale jina kzadny problemy nemam a kdyz mi zamrzne jedno utak pa kcelej den ani jednou
|
Hubert555
|
26 Čen 2007 19:36
tak me nezamrz ani jednou, a to prisaham!
|
Hubert555
|
26 Čen 2007 19:36
mam ho od rijna,asi stastny kousek…
|
miki
|
26 Čen 2007 19:40
[10] Hubert555 :tak ja mel dnes tri ledky ted doufam ze nam neodejde
|
timeforce
|
26 Čen 2007 21:42
TO me zamrzal pouze ze zacatku pak dlouhou dobu nic potom jsem do nej dal DVD ktere bezeleo asi 20minut na prazdno delal jsem si obed a pak jsme prisel a bylo to zamrznuty vypnul zapnul a blikaji na me 3 krasny cerveny MRDKY !!
|
Hany
|
27 Čen 2007 08:55
Kam se to posílá na opravu? Dík.
|
miki
|
27 Čen 2007 09:39
[13] Hany :bud tam kde si to kupoval to je bych rekl lepsi volba nebo zavolat na MS u nas rict jim problem zeptaj se te na vyrobni cislo reknes jim adresu a prijede prepravce odveze a melo by to byt rychlejsi ale rekl bych ze neni ja bych to poslal tam kde si to koupil maximalne to bude trvat mesic a potom mas narok na vraceni penez
|
peters
|
27 Čen 2007 10:28
Mam ho taky už 14 dní v Německu na reklamaci. Ta poruchovat je opravdu velká slabina 360-tky. Hodně to znepříjemňuje život.
|
miki
|
27 Čen 2007 10:35
[15] peters :no a uplne nejlepsi je kdyz se potom doctes ze je to zanedbatelne oproti prodejnosti ano je to pravda ovsem tohle muze byt lidem ktere to postihne uplne jedno ale zas je pravdou ze o problemu uz dotycny neco tusi pred nakupem a nemusi xko koupit ale opravdu je tohle velky kamen urazu a takova firma jakou je MS by opravdu mela neco delat protoze i tyhle nove kousky jsou poruchove ja myslel ze to bude zalezitost jen launche ale jak se zda je to zalezitost dlohodoba jinak ja opravdu xku a MS moc fandim ale tohle mi proste vadi jinak jako takove plus bych videl bezproblemovou reklamaci jinak duvod proc o tom pisu je ze zas jsem mel tri ledky zatim vse chodi no pokud odejde bude to zatim jen druha reklamace a jen to nechci videt az bude po zaruce na xko by mela byt dozivotni
|
Venomm
|
27 Čen 2007 12:16
[16] miki : souhlas, ms by mel dat delsi garancni dobu na bezplatnou opravu, me se xko podelalo az po roce a pul a nerad by jsem si kupoval novy jenom proto, ze se znova podela chybou spatne opravy
|
Trubka
|
27 Čen 2007 12:19
jak bych mel ejndodusi zivot a stastnejsi dostat treba XBOX 360 ELITE a vedet na stopro proste to nak vedet ze me se nikdy vzivote nepodela.. to by byl zivot hned jendousi takhle mam porad trosku trauma
|
miki
|
27 Čen 2007 12:19
[17] Venomm :a ted si vem ze v USA maji jen pul roku ale zas jine platy atd. no stejne a jinak by to opravdu chtelo nejak prodlouzit tu zaruku treba tohle je skvele na americke firme koss ktera prodava sluchatka a ma dozivotni zaruku to je opravdu skvele a o necem to svedci proste si tahle firma veri a dokonce i kdyz je treba zlomis tak i tak ti daji nove opravdu skvele
|
miki
|
27 Čen 2007 12:31
jako ono tohle si proste clovek nekupuje jako chleba a za sve penize ocekavam vec ktera vydrzi dele nez jen tu zarucni dobu ovsem nekdy ctu nazory ze zrovna tak se muze pokazit tv atd. i ja tohle psal ale takovou poruchovost nic nema tohle at nikdo netvrdi ano beru v uvahu ze je to velmi slozite zarizeni ale to tv take spise bych rekl ze proste se zde doplatilo na rychle uvedeni ale i tak bych po roce ocekaval nejakou zmenu opravdu mam tuto firmu rad a fandim ve vsech smerech ale tohle mi moc vadi jinak ja mam strasnou sradnu kdyz ctu nazory lidi co maji PS jak nadavaji na MS ale co pouzivaji za system urcite ne vsichni pouzivaji treba linux ten je pouzitelny ale ne vsechno tento system podporuje a hodne veci se proste tezko da rozchodit no nekdy mam dojem ze jsou mimo realitu ja take fandim MS ale to neznamena ze budu nejak nadavat na sony je to firma jako kazda jina ma velkou tradici a hodne prodanych ps2 tech 100 mil. uz o necem svedci a osobne si myslim ze ps3 bude take skvela konzole jen je nyni nedostatek her ale tohle ma kazda novinka no tesim se co bude za rok potom uz bude co porovnavat
|
Trubka
|
27 Čen 2007 15:12
ja si hlavne mysli mze prodej ps2 byl zarucenej hlavne ps1cko ua ti mze prisel na trh driv jak xbox 1.. ted prisel xbox 360 driv a je to vyrovnanej boj v prodejnosti kdyby prisel o rok driv ps3 ymslim ze by po xku moc lidi nesahlo
vzato dkyby xko 1 prisl odriv jak ps 2 a ted xbox 360 driv jak ps 3 tak ps3 ma tak o 60% lidi min.. pac kdyz by vyslo xko jedna a mhol ibyste tam hat dooma 3 nebo far cry a na ps2 timespliters.. myslim ze by byl oblibenejsi xko1
|
SIR
|
27 Čen 2007 15:45
Nechápu MS, s tou poruchovostí to je něco otřesného…zajímalo by mě kolik procent je fakt poruchových…a jestli je vůbec někdo na světě, který má x360 přes 2 roky a ještě nereklamoval….myslím že to MS hodně uškodí a až bude na ps3 dost kvalitních her hodně hráčů přejde ke konkurenci, což je celkem škoda
|
miki
|
27 Čen 2007 16:18
tak ohledne prechodu to si nemyslim vsak to jak je xbox360 a vseobecne MS silny na trchu ukazuje ta prodejnost i pres tento problem se xbox360 stale velmi dobre prodava coz o necem svedci a pokud to MS casem vychyta tak to bude paradicka
|
peters
|
27 Čen 2007 23:18
Chtěl bych se zeptat: četl jste už někdo někde ČÍM TO VLASTNĚ JE ???????? Popsal už někde nějaký hardwarový odborník, co v tom X-ku vlastně tu závadu způsobuje ???? Nebo vyjádřil se k tomu někdo z divize MS. Je to stále jedna a ta samá závada – nejdřív čím dál častější zamrzávání a potom konc – 3 červené LED. Někdy to po opětovném zpuštění znovu naběhne a za chvíli zase konec. To znamená, že pokud to dokáže zase na chvíli naběhnout, tak to nemůže být žádná úplně zničená součást hardware, ale něco, co souvisí s teplotou, napětím nebo nastavením nějakých hodnot ne ?
|
karlos
|
28 Čen 2007 01:33
[24] peters :….….….presne tak uplne mi mluvis z duse….….meli uz tolik reklamaci ze si mohli udelat jasno – podle myho to je max kviüli nejakym 2chybam v hardw. a omyla se to furt dokola a dokola….…. podle myho to moc dobre vedi ale z politick. duvodu mlci :-)) vite jak by mela byt provedena reklamace !!!!! vstoupite do kramu s mrtvym xkem trosku se zamracite (jak ninja na valecne stezce) pristoupite k prodavacovi a reknete „kaput“ prodavac se pred vami pokloni az k zemi a rekne : " sme nesmirne poteseni vase urozenosti ze jste nas pocestvovali svou pritomnosti a hluboce se omlouvame za vznikle potize jako odmenu za trpkou bolest vam bude vas milacek vymenen (behem 10vterin) za novy a jako bonus vam dame k dispozici naseho sluhu ktery vas na svem hrbete odnese domu :-)):-)):-)) " tak takhle ma probihat reklamace xboxu !!!!!!!!!!!!!!
|
miki
|
28 Čen 2007 02:12
osobne si myslim ze to nebude jen nejaka chyba ktera se da rychle odstranit protoze pokud je jednoducha byl by MS sam proti sobe pokud by to neresil jen je skoda ze nikde zadne prohlaseni atd. urcite lidi je spousta ktere to zajima
|
dsfa
|
28 Čen 2007 09:25
Jojo, kdyby byla x360 mene poruchova, tak bych si koupil minimalne 2….ale takhle?! Ja nemam cas ani chut furt resit nejake reklamace a cekat na jejich vyreseni…
|
miki
|
28 Čen 2007 10:09
no ja nejspis jeste koupim core pro vsechny pripady
|
SIR
|
28 Čen 2007 11:29
Hmm taky jsem o tom přemýšlel, že bych koupil ještě core…..ale podíval jsem se na sebe před zrcadlem a dal si facku….MS si nás omotal pěkně kolem prstu, kdo to kdy viděl mít 2 ty samé konzole doma a čekat až jedna odejde, vyměnit a spokojeně pařit dál jako by se nic nestalo….MS pěkně mlží a zatlouká s tou poruchovostí, podle mě se ani nesnaží s tím něco dělat, 2 roky je to pořád ta samá písnička…hlavně když se to prodává a penízky se sypou….projížděl jsem různá fora a snad každý už reklamoval a to prosím za přístroj za který jsme dali 12000 a měl to být vrchol dnešní technologie…osobně jsem zatím nereklamoval :) ale xbox nemám nějak dlouho, pochybuju, že budu vyjímka:(
|
miki
|
28 Čen 2007 11:33
[29] SIR :znam nekolik lidi kterym jeste take chodi a nekomu i celou dobu no je to zvlastni ale co nadelame kazdy o tomto problem neco tusi a muze se rozhodnout ale nez koupit ps to radeji koupim jeste core
|