gw2pre_300x300

ac3_300x300

swtor_sleva_300x300

mp3-propiska_300x300

xbox_gta5_250x250

xlive_800p_250x250

Diskusní fórum o Xbox 360

Diskuzní fórum o Xbox 360 si klade za cíl stát se místem pro setkávání Vás, majitelů a fanoušků konzole Xbox 360, na internetu. Můžete se bavit o všem, co se Next-Gen konzolí týče, diskutujte o Xboxu 360, PS3, Nintendu Wii, ale prosím dodržujte při tom zásady slušného chování, neurážejte konkurenční konzole ani sebe mezi sebou. Pokuste se prosím předkládat konstruktivní názory a zakládejte informativní vlákna. Na fóru můžete diskutovat i o nových technologiích, nabízet věci k prodeji nebo výměně, poprosit ostatní o radu, požadujeme po vás pouze slušné chování.

!!! ZÁKAZ ZAKLÁDÁNÍ TÉMAT O VYPALOVÁNÍ, FIRMWARECH, MODCHIPECH A JINÝCH NEZÁKONNÝCH ÚPRAVÁCH KONZOLE XBOX 360. VŠECHNA PODOBNÁ TÉMATA BUDOU IHNED SMAZÁNA A JEJICH OPĚTOVNÉ ZAKLÁDÁNÍ SE BUDE TRESTAT BANEM !!!

Děkujeme, Váš xbox-360-shop.info team

Právě online: Anonymní - 5
Členové - 1 [ Nifty ]
Nejvíc najednou přihlášených: 28 [9 Kvě 2012 19:45]
Anonymní - 17 / Členové - 11

- Diskuze - Registrace - Odpovědět - Hledat - Statistika - -
Diskuzní forum / STARÉ FÓRUM /

Zamrzá mi X BOX 360!

<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
miki
Odpovědět 

no hlavne je to nahlavu clovek ceka kdy se zas neco stane no proste stim musime pocitat

Trubka
Odpovědět 

j mam strach o savy.. pcochybuj uze se mi vse vejde na pametovku navic hry stale pribejvaj a dalsi vec je to.. ze ted je hodne her a ci si nco koupit tak nebudu davat nekde litra do pameotvky pa kme taky serou achievmnety

miki
Odpovědět 

[62] Trubka :zadas recovery gamertag a mas to zpet

cincin
Odpovědět 

to ako chcete povedat ze ked sa mi to uz raz seklo ze môzem cakat najhorsie?

miki
Odpovědět 

[64] cincin :tohle nemuze vedet nikdo muzou byt tri ledky ale nemusi snad nebudou to sekani je celkem casty jev a nekomu se to jen obcas sekne ale jeste nereklamoval

cincin
Odpovědět 

[65] miki :tak to si ma trocha ukludnil, dost ma to vzalo ked sa mi to seklo a zhodou okolnosti je tu tato tema, tak citam a citam a hlava v smutku, a uz s obovou zapinam xko a prosim vetkych moznych aby som si esteč mohol zajazdit Forzu. No uvidime.

miki
Odpovědět 

[66] cincin :tak tenhle pocit znam ale opravdu se neboj ta pravdepodobnost neni tak velka jak se ti zde muze zdat ono to opravdu postihuje mensinu ono je to slozite zarizeni tak to ber jako normalni vec jestli se to tak da rict a normalne hraj nenech si to timto znechutit ono casem si kazdy zvykne a uz ho tohle pri hrani ani nenapadne ze zacatku jsem na tom byl podobne

cincin
Odpovědět 

[67] miki :tak skusim si to nevsimat, sak ked nieco dva roky zaruka.

Trubka
Odpovědět 

[63] miki :asi ti uslo ze jsem oflline.. jinak savy ti to ale stejne nevrati ne ? jen achievmenty

miki
Odpovědět 

[68] cincin :proste to ignoruj opravdu si hrani nenech timto znechutit byla by to skoda

Barty066
Odpovědět 

Na gamespot.com je anketa kolikrát se ti pokazilo X-ko. 40% lidí je v pohodě a min. 1× reklamovalo už 33% uživatelů! A z toho 12% více než jednou. Odpovídalo přes 4000 majitelů XBox 360, takže ta anketa je dostatečně vypovídající. Přes 33% reklamujících je obrovské číslo a Microsoft by tento problém měl určitě řešit, než bude pozdě. Moc lidí co jsou ochotni koupit dva a více kusů X-boxu jako Miki, totiž asi nebude a pokud jim X-ko odejde po záruce, prostě koupí PS3. Snad už začali něco dělat viz. přídavné chladiče atd. Já X-ko chladím notebookovou podložkou a jedu už rok (klep, klep), tak snad to vydrží.

karlos
Odpovědět 

[71] Barty066 :….…jaka notebookova podlozka – dej mi link na www. abych se na to podival :-)) diky

Barty066
Odpovědět 

[72] karlos :odkaz. tady to máš. Funguje to dobře. Ještě jsem do ni přes usb připojil 12cm větrák který jsem dal za X-ko, aby odfukoval teplý vzduch pryč. X-ko je chladné, skoro přestalo tuhnout a hlavně jede rok bez reklamace, což je skoro zázrak. Ale netvrdím, že je to řešení.

miki
Odpovědět 

no ohledne te poruchovosti uvidime casem osobne si myslim ze ms neco dela ale nejspis to neni tak snadne a neverim ze tohle dela umyslne

matrix999
Odpovědět 

[74] miki :Miki,ale co myslíš ,že by s tím MS udělal????? Kašle na to. A to,že se to sere uřčitě nespraví nějaký firmware. Pomůže to komplet předělat,ale nevěřím,že s těma co už jsou mezi lidma se něco bude dělat. Prostě to udělali horkou jehlou na úkor spolehlivosti. Kšeft je kšeft.

miki
Odpovědět 

ovsem neverim ze zamerne a urcite s temi co jsou mezi lidma uz se toho moc delat neda proste to bude kus za kus u reklamace ale osobne si myslim ze ms na reseni pracuje tohle je celkem kamen urazu xboxu a urcite jim to vadi neverim ze to jen tak prehlizeji ono nejspis jim ta elite dala hodne zabrat a jak to vypada poruchovost je stejna mozna bude zas snizena a doufam ze dalsi vere uz bud OK

Hany
Odpovědět 

TŘI ZKURVENÝ LEDKY NA MNĚ JUKLI VČERA. POSÍLÁM NA REKLAMACI DO PÍČI!!!! DÍKY ZA ODPOVĚĎ KLUCI.

Moff
Odpovědět 

[77] Hany : Tam bych taky rád.

matrix999
Odpovědět 

[77] Hany :Nejsi sám,na mně za půl roku už 2 krát. Zavolej Helplinku a čekej,bohužel to je u Xka takovej sport ze strany MS.

miki
Odpovědět 

to by mohla byt disciplina na OH ta reklamace xboxu360

matrix999
Odpovědět 

[80] miki :Tak to bych měl zlatou OM.

miki
Odpovědět 

[81] matrix999 :no ja mam jen jednu reklamaci to nebude nejspis bedna ale snad ta bramborova nebo by to mohlo byt pro lidi co jim jeste chodi

matrix999
Odpovědět 

[82] miki ::-)

miki
Odpovědět 

[83] matrix999 :no my to uz prehlanime ja vim jak jsem byl mimo kdyz mi xko odeslo a jeste to bude nakonec disciplina a jako hlavni cena treba dozivotni zaruka nebo jakou myslis ty

matrix999
Odpovědět 

[84] miki :Zadarmo live a k tomu tak 5 konzolí aby když budou 2 v servisu si nemusel čekat až Tě jí vyreklamujou a mohl jsi pařit.

miki
Odpovědět 

[85] matrix999 :tak ted uz to jen zkusit jestli to vybor prijme a mame novou disciplinu

fff
Odpovědět 
ako mam restartovat XBOX360
<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď
Tučně  Kurzíva  Podtržení  Vložit obrázek  Vložit odkaz  Insert YouTube video  

:) ;) :-p :-( Další smajlíci...  Vypnout smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžeš použít uživatelské jméno bez hesla, pokud dané jméno nemá již registrováno jiný uživatel.

Dovolená v Thajsku - nejlepší internetová nabídka dovolené v Thajsku
iPad? Ne, Android tablet! - web o tabletech se systémem Google Android
Sekačky na trávu špičkových amerických, italských a belgických značek za nejlepší ceny na trhu.
ehobby.cz - zahrada, dílna, hobby nářadí
Sněhové frézy pro úklid sněhu - značky Vega, Snapper a Murray za nejlepší ceny v ČR

Stavební-míchačky.com | Svářečky, svářecí technika | ponorné vibrátory betonu | stavební vrátky | čistící stroje | klimatizace | průmyslové vysavače | elektrocentrály | profesionální fotograf | vibrační technika | odvlhčovače vzduchu | Vibrační desky | Hodinky pro všechny | king of spirits gold | slovník | Satelitní přijímače | Pentolino | potápění, kurzy potápění | Stronghost.cz - webhosting | Monitorovací-technika.cz |